🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه اقدام روی سفته تضمینی قراردادی، ابطال یا ارائه به دادگاه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱

با سلام، من با شخصی قرارداد داشتم که اون محصولات سایت مارو تامین کنه و قرار شد ما بفروشیم و اون محصولات رو برای مشتریان ارسال کنه. گفتیم اول محصول رو ارسال کن بعد پول میدیم بهت اما گفت نه من اول پول می‌خوام ولی بابت ضمانت ۵۰۰ تومن سفته بهت میدم، در قرارداد هم ذکر شده در صورتیکه تامین کننده تا سه روز محصول رو ارسال نکنه من می‌تونم سفته‌هارو پیگیری کنم. الان این آدم نه پول مارو میده، نه محصول ما و من دادخواست حقوقی دادم و اون نیومد دادگاه و رای دادگاه به نفع من شد و باید اون مبلغی که دریافت کرده رو پس بده، یعنی ۴۴ میلیون تومان، اما خواستم بپرسم تکلیف اون ۵۰۰ میلیون سفته چی میشه؟ آیا باید باطل کنم یا تحویل دادگاه بدم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلامی اظهارنظر قضایی مستلزم بررسی قرارداد می باشد ..

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

تکلیف سفته مطابق قرارداد تنظیمی باید روشن شود . برای راهنمایی باید قرارداد بررسی شود .

میتونید مبلغ سفته را نیز مطالبه نمایید.

باید براساس شروط مندرج در قرارداد اظهار نظر کرد ولی به طور کلی اگر به پول خودتان رسیده اید صرفا مسئول استرداد سفته ها هستید .

سلام روز بخیر
هر اقدام برای سفته به عنوان ضمانت بستگی به شرایط قرارداد و توافق طرفین دارد .اگر بدهی تسویه نشود طلبکار می تواند از طریق مراجع قضایی سفته را وصول کند و چنانچه بدهکار بدهی را پرداخت کند سفته باید به وی عودت داده شود .

درود

متن قرارداد و الحاقات آن باید بررسی شود

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی مفاد قرارداد بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط