نحوه بازپس گیری اموال که نزد فردی گزاشته ام و پس نمیدهد چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۶۶

من به مدت پنج سال برای یک فرد کار میکردم که یک دستگاه به ارزش صد میلیون تومان و یک پایه جرثقیل به ارزش بیست میلیون تومان را بعد از جدا شدن و قطع همکاری به بنده تحویل نداد و بقیه وسایل را هم به صورت ناقص و با هزاران مشکل ازش گرفتم ولی این دو مورد رو پس نمیده .
لازمه بگم هیچ قرارداد و یا دست نوشته ای بین ما نبوده ولی شاهدانی دارم که شهادت بدهند که این دو مورد مذکور متعلق به من و نزد ایشان مانده و تحویل نداده .چه راهی برای الزام ایشون به پس دادن و یا جبران خسارت بنده هست . اگر نشد میتونم وزارت کار شکایت کنم چون بیمه ام رو خودم واریز کردم و مرا و بقیه همکاران رو بیمه نکرده بودند تا به نوعی خسارتم جبران بشه؟ مدرک هم پرینت حسابم که واریزی ایشون هست که مبلغ ثابت ماهیانه نبوده ولی میانگین مشخصی داره و هرچند تا شاهد که لازم باشه دارم .

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به شهادت شهود استناد کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
به شهادت شهود استناد نمایید

بادرودوسلام مستندو مستدل به شهود شوید.

با احترام شهادت شهود ملاک است

وقت بخیر از شهادت شهود کمک بگیرید...

رد مال بر اساس اظهارات شهود قابل مطالبه است، اما در خصوص حق بیمه ، چنانچه برای مخاطب خود کار کرده اید و ایشان کارفرما بوده اند می توانید از طریق اداره کار محل ، مطالبات خود را خواستار شوید.

با سلام،این مورد را با توجه به شهادت شهود با دادخواست حقوقی استرداد وسایل از دادگاه حقوقی مطالبه کنید ربطی به اداره کار ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط