آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام و عرض ادب پرونده حقوقی بنده به عنوان خواهان پرونده موفق شدم حکم قطعی را به نفع خود بگیرم و اعسار خوانده رد شد و حکم قطعی صادر شد. حالا برای درخواست اجرائیه میخواهم وی را سریع جلب کنم. آیا اعمال ماده ۳ را در درخواست اجرائیه مطرح کنم تاثیری روی سریعتر شدن جلب وی دارد یا خیر؟
با درود ، طبق قانون اجرای احکام مدنی و روال معمول ، ابتدا باید از دفتر خدمات قضایی به شعبه بدوی طی لایحه تقاضای صدور اجرائیه نمایید تا اجراییه به محکوم علیه ابلاغ شود، و ایشان از تاریخ ابلاغ اجراییه یکماه فرصت دارد، به نحوی ( نقدا یا معرفی مال یا هر طریق دیگری) مفاد حکم را اجرا کنند، اگر خودش اجرا نکرد ، شما بعنوان محکوم له از اجرای احکام مربوطه تقاضای توقیف اموال از طریق استعلامات ( از ثبت اسناد و املاک محل و پلیس راهور و حسابهای بانکی ایشان) و هر طریقی که مالی مربوط به محکوم علیه را پیدا کنید و معرفی کنید تا حکم از این طریق اجرا شود، درغیراینصورت یعنی نداشتن هیچ مالی، از اجرای احکام مربوطه تقاضای جلب و دستگیری محکوم علیه می نمایید.
البته محکوم علیه مجددا در فاصله زمانی بعداز ابلاغ اجراییه هم حق دارد دادخواست اعسار تقسیط محکوم به را به دادگاه بدوی مطرح نمایند.
باسلام ، شما ابتدا می بایست درخواست صدور اجرائیه و تشکیل پرونده اجرائی را داشته باشید تا پرونده به اجرای احکام ارجاع شود و بعد ابتدا برای توقیف اموال و در صورت نداشتن اموال برای جلب اقدام کنید.