🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه تغییر نام و نام‌خانوادگی مذهبی به علت مهاجرت

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۱۹

شخصی دارای نام مذهبی هم در اسم و هم در فامیلی خود می‌باشد. او قصد مهاجرت دارد و نام او باعث می‌شود دیگران به چشم بدی به او نگاه کنند و فرصتشهای شغلی زیادی را از دست می‌دهد، البته که مهاجرت دلیل مناسبی برای دادگاه نخواهد بود، اما او چگونه می‌تواند نام و فامیلی مذهبی خود را تغییر دهد که مورد قبول واقع شود؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید درصورت عدم نتیجه گیری میتوانید دادخواست تغییر نام را به دادگاه ارائه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام. تغییرنام کوچک مذهبی از طریق ثبت احوال امکان پذیر نمیباشد. با توجه به اینکه از طریق مرجع قضایی و تنها یک بار میتوانید این درخواست را داشته باشید بهتر است از وکلایی که تجربه پرونده تغییرنام دارند استفاده نمایید

با سلام
بهتر است از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید و در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قضائی بطرفیت اداهر ثبت احوال اقامه دعوی نمایید مستحضر باشید تغییر نام مذهبی به نام های غیر مذهبی قدری مشکل خواهد بود

با سلام و درود
امکان تغییر نام های مذهبی وجود ندارد مگر اینکه نام مذهبی با نام مذهبی دیگری تغییر یابد
در صورت مهاجرت و اخذ اقامت دائم و شهروندی میتوانید نام و نام خانوادگی را تغییر دهید

باسلام
از طریق ثبت احوال و سپس در صورت عدم پذیرش از طریق دادگاه اقدام فرمایید.

سلام
شرایط تغییر نام کوچک و نام خانوادگی کمی با یکدیگر تفاوت دارد ولی بطور کلی برای شروع باید از طریق اداره ثبت احوال شروع نماییدو در صورت عدم موافقت با تغییر نام دادخواست مقتضی را مطرح کنید.

با سلام
بدوا از طریق ثبت احوال و‌سپس‌از طریق طرح دادخواست میتوانید نسبت به تغییر نام و نام خانوادگی اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط