🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه توقیف خودرو با پلاک بابت سوءاستفاده همسر از خودرو

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۳

همسرم خلاف می‌کنه، تمام مدارک ماشینم رو برده، آخر شب‌ها بابت سرعت غیرمجاز پیامک جریمه میاد. ماشین رو خودم خریدم ولی من رو تهدید می‌کنه، هرچی بهش میگم ماشین رو بیار نمیاره. کجا برم توقیف پلاک کنم؟ دادگاه رفتم، پلیس راهور رفتم ولی به نتیجه نرسیدم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود ، جزییات را بیشتر توضیح ندادید ، آیا خودرو را به پارکینگ خودتون می‌آورند یانه؟
به هر حال سریعترین راه، اعلام سرقت خودرو از کوچه یا خیابان توسط شخص نامشخص و تقاضای توقیف آن ، طی شکایت کیفری سرقت خودرو از دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم می‌باشد

باسلام، خودرویی که در اختیارتان است که قابلت توقیف توسط خودتان را ندارد، بهتر است خیانت در امانت مطرح کنید یا اینکه زمانی که خودرو در پارکینگ است برای مدتی آن را از آنجا خارج کنید.

با سلام
بایستی از وی به عنوان خیانت در امانت شکایت و درخواست استرداد خودرو نمایید.

با سلام
جزئیات دارد
اما بهترین راه اعلام سرقت است .

با سلام چند راهکار قضایی وجود دارد مانند استرداد مال منقول ، ولیکن برای دریافت پاسخ بهتر ، پیشنهاد میگردد موضوع را از طریق مشاوره سوال فرمایید

با سلام
از طریق طرح دعوای خیانت در امانت می تونید خودرو را از مالکیت همسرتون خارج کنید
البته باید شرایط تصرف وی نیز بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط