🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه توقیف موتور سیکلت با توسط مالک سند موقت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵

با سلام و درود، سند موقت یک موتور سیکلت به نام بنده خورده است و موتور در اختیار فردی است که آدرسش رو دارم. چطور می‌توانم موتور را توقیف کنم؟ آیا می‌توانم با حضور در محل و تماس با پلیس ۱۱۰ موتور را توقیف کنم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .عذرخواهم گویا متوجه پاسخ بنده نشده اید منظو ربنده سندرسمی یاهمون برگ سبز بود با وجود سند موقت یا برگه کمپانی به تنهایی درخواست توقیف فایده ندارد وحتی اگر بنا به دلیلی از سمت پلیس راهور توقیف بشه ازاد کردنش خیلی مشکل است شماباید درخصوص سند اقدام کنید سند موقتی که شما در اختیار دارید مالکیت ماشین را اثبات نمی کند تنهاقرینه ای دال بر ذی نفع بودن شما وتردد شمااست لذهرچه سریعتر کارهای اداری دریافت برگ سبز را اقدام فرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
چنانچه سند بنام شما باشد امکان دستور توقیف آن از طریق راهور امکان پذیر می باشد

سلام

اگر سند رسما به نام شما باشد امکن توقیف وجود دارد

برای توقیف و استرداد موتور باید سند بنام شما باشد . اگر سند موقت به همراه برگ کمپانی را در اختیار داشته باشید معمولا مورد پذیرش قرار میگیرد .

درود بر شما، دوست گرامی اگر برگ سبز به نام شما باشد قابل توقیف است، صرف سند موقت توقیف ممکن نیست.

با سلام
صرفا چنانچه سند سبز موتورسیکلت به نام شما باشد امکان توقیف وجود خواهد داشت و این اقدام به وسیله سند موقت میسر نیست.

سلام .اگر سند بنام شماباشد امکان توقیف هست ....

مشاوره‌های حقوقی مرتبط