نحوه جلب زوج توسط زوجه بابت نفقه علی‌رغم آشنا داشتن زوج

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۲۸

سلام وقت بخیر، من در دوران عقد هستم و دوسالی هست که از شوهرم دورم، یعنی اختلاف داریم و درحال جدایی هستیم. شکایت نفقه و ترک انفاق و به تازگی مهریه رو انجام دادم و چندبار بابت پرونده نفقه حکم جلب ایشون رو گرفتم، حتی جلب با ورود به منزل. با توجه به یکسری نشانه‌ها و رفتارها متوجه شدم که کلانتری محل زندگی همسرم با ایشون همکاری می‌کنند، چون که برادر ایشون نظامی هستن و همسر بنده هم به خاطر دعواهای مکرر و زیاد شناخته شده هستن در اون محل و گویا در پی گرفتن ایشون نیستن و یا حتی زمانی که خودم هم مامور درخواست می‌کنم از کلانتری و به منزلشون‌ میریم متوجه همکاریشون میشم. دادگاه هم یسره جلب صادر نمیکنه و من نمی‌دونم باید چه کار کنم؟ همسرم یک بار هم در جلسات دادگاه حضور نداشته و این هم از قضیه جلبشون. با اینکه خودشون تمایل به زندگی ندارن و بارها خیانت کردند، لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام بدم؟ چون گرفتن این اقا برایم مهم هست و می‌خوام حتما این اتفاق بیفته.

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

مراتب را به بازرسی ناجا به شماره ۱۹۷ گزارش نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
تخلفات ایشان را به شماره ۱۹۷ گزارش دهید

با سلام بهترین راه کار برای شما این است که جلب سیار بگیرید. و با داشتن حلب سیار هر زمان متوجه حضور ایشان در منزل یا هر جای دیگری شدید فقط به ۱۱۰ تماس بگیرید و در آن محل بمانید تا مامور ۱۱۰ حاضر شود

با سلام میتوانید در خواست طلاق یک طرفه از ناحیه خودتون مطرح کنید و این که برای جلب باید درخواست جلب سیار نمایید تا در مناطق مختلف بتوان جلب را انجام داد.

سلام میتوانید تخلف را به سامانه ۱۹۷ گزارش بدهید

با سلام می توانید تخلف ایشان را به ۱۹۷ اعلام بفرماید

با سلام،تخلف را به سامانه ۱۹۷ اطلاع دهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط