نحوه جلوگیری از استفاده شریک از سهم آب چاه شریک دیگر

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۱

با سلام، یک حلقه چاه کشاورزی پروانه دار برای باغ من و برادرم وجود دارد که اسم پروانه برای برادرم هست و من در همان پروانه که از سوی اداره آب صادر شده به نسبت زمینم به عنوان شریک حق استفاده دارم. برادرم به علت اینکه اسم پروانه کشاورزی به اسم وی هست خود را مالک تمام و کمال چاه می‌داند و از تمامی آب چاه کشاورزی استفاده می‌کند، در صورتی که به صورت صریح در پروانه صادره از اداره آب بنده شریک چاه کشاورزی هستم و به نسبت زمینم حق استفاده از آن را دارم. به اداره آب هم مراجعه می‌کنم مرا حواله به دادگاه و دادگستری می‌کنند. حالا چه اقدامی باید کنم که برادرم از حق آب من بیشتر استفاده نکند؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید معادل سهم استفاده شده را مطالبه و دعوی ممانعت از حق نیز مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
ابتدا مراتب را تامین دلیل کنید سپس دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید

سلام وقت بخیر
اول یک اظهارنامه-پیامک/پی ام به ایشون بدین و فلان روز مهلت زمانی مشخص کنین
اگر نتیجه بخش نبود به دادگاه مراجعه کنین و اثبات مالکیت مشاعتون نسبت به اون چاه و اجره ایامی که از حقتون محروم موندین رو مطالبه کنین

سلام مطابق پرسش سما به نسب مساحت زمین حق آب خواهید داشت که می توانید با ارجاع به کارشناس میزان سهم خود را مشخص کنید و با تامین دلیل در این زمینه با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

درود بر شما ، دوست گرامی توصیه می‌شود بدوا اظهارنامه ارسال دارید ،چنانچه مراد حاصل نشد اقدام به طرح ممانعت از حق کنید.

سلام ، ابتدا اظهارنامه بایستی بدهید و پس از آن اقامه دعوی مبنی بر ممانعت از حق مطرح نمایید .

سلام روز بخیر
ابتدا خواسته خود را با ارسال اظهارنامه ای خطاب به ایشان مطرح نمایید.در صورت عدم حصول نتیجه با عنوان ممانعت از حق طرح دعوا نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط