🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه درخواست اصلاح رای صادره دادگاه به دلیل اشتباه در محاسبه دیه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۵

سلام، من در پرونده حادثه حین کار وقتی به پزشکی قانونی مراجعه کردم در نظریه اولیه مواردی رو جا انداختند که من در دادسرا اعتراض زدم و دوباره با نامه دادسرا مراجعه کردم که پزشکی قانونی پرونده رو دوباره مطالعه کردند و دوباره فرستادند پزشک معتمد و قبول کردند که اشتباه کردند و موارد جا افتاده اضافه شد، نظریه جدید رو صادر کردند، بعد پرونده ارجاع شده به دادگاه کیفری ۲ و رای صادر شد که سه روز پیش در سامانه ابلاغ رای رو دیدم که متاسفانه اشتباه کردند و دیه رو بر اساس نظریه اولی پزشک قانونی محاسبه کردند نه براساس نظریه دومی که آخرین نظریه هم بود! نظریه دومی توسط دادسرا دریافت و پیوست پرونده هم شده بود، متاسفانه راهم دوره و نمی‌تونم حضوری مراجعه کنم که بهشون بگم و پرونده هم کسر از آمار شده و در سامانه ثنای من دیگه نیست. آیا میشه با ارسال لایحه درخواست اصلاح رای بدم؟ یا اینکه باید پرونده رو ببرم دادگاه تجدیدنظر؟ بهترین راه چیست؟ باید چه کار کنم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارسال لایحه تقاضای اصلاح دادنامه را دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام لایحه ارسال نمایید و در این خصوص اعتراض کنید

سلام دوست خوبم
نیازی به مراجعه حضوری نیست
طی لایحه ای قوی مستند به نظریه دومی پزشکی قانونی خواستار اصلاح شوید

سلام

از طریق ارسال لایحه میتوانید تقاضای اصلاح دادنامه را نمایید

با سلام
نسبت به رای صادره تجدیدنظر کنید و به نظریه پزشکی قانونی استناد کنید

سلام نسبت به رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید به نظریه پزشکی قانونی را استناد کنید.

با سلام
بایستی در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی نموده و عدم توجه دادگاه بدوی به نظریه پزشکی قانونی را متذکر شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط