🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه درست تقسیم این دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۵

با سلام و خسته نباشید
پدربزرگ من در سال ۸۱ توسط شخصی بقتل میرسه و شخص قاتل تا سال ۱۳۹۷ در زندان بود و حکم اعدامش تایید میشه
دایی بزرگترم از مادرم و دو خاله ام وکالت میگیره برای اعدام قاتل یا رضایت.
که بعد از گرفتن ۱۷تکه زمین هر کدام به ارزش ۱۰۰میلیون و زمینی دیگر به ارزش ۵۰۰میلیون و ۲۰۰میلیون تومان پول نقد ؛ رضایت خودشو از طرف خواهران برای آزادی قاتل اعلام میکنه.
در سال ۹۸ و بعد از تقریبا ۱۸ماه پول رو خودش تقسیم میکنه و به هر کدام از ورثه (۶نفر۳خواهر+۳برادر+مادربزرگم) نفری ۱۶میلیون تومان میده که سرجمع به دو خاله و مادرم و دو دایی دیگه‌ام و مادربزرگم ۹۶میلیون از ۲۰۰ میلیون تومان رو میده و یک امضاء از هر ورثه میگیره که تمامی حق و حقوقشو از پول گرفته و باقی پول برای خودش
و حالا در سال ۱۴۰۰ هر ۳دایی ام میگن که خواهران سهمی ندارند از زمین ها ولی میخوان ۲۵میلیون به خواهران پول بدن و امضاء بگیرن با کللللی منت که شما حقی ندارین و چون سند به زمین ها به اسم دو دایی ام خورده و رضایت شکل گرفته؛ میگن که ما (۳دایی) میتونیم زمین بین خودمون تقسیم کنیم و شماها (خواهران)هم حقی ندارین
و چون مادر و دو خاله ام بی سواد و ناآگاه به این شرایط و زندگی سخت در روستا را دارند و من و پسر خاله هاهم هم سنمون خیلی کمه نمیتونیم کمک کنیم برای همین واقعا مادر و دو خاله هایم فکر میکنن که هیچ حقی از آن ۲میلیارد و ۲۰۰میلیون تومن ندارند و میخواهند امضاء بدهند و ۲۵میلیون بگیرن
حالا چند تا سوال دارم لطفا کامل جواب بدین شاید مادرم حرفامو باور کرد

۱_ آیا دایی هایم میتونن بین خودشون زمین هایی که از دیه پدربزرگم بوده (سند ۱۸تکه زمین به اسم دو دایی ام خورده است) رو بین خودشون تقسیم کنن؟

۲_ آیا اگر من بزرگ بشوم میتونم از دایی ام شکایت کنم و حق و حقوق مادرمو زنده کنم بابت ۱۰۴میلیون برداشت از ۲۰۰میلیون؟

۳_ آیا واقعا خواهران حقی از دیه پدرشون دارن؟

۴_ نحوه درست تقسیم این دیه چگونه است؟

۵_ آیا میشود این زمین ها خرید و فروش شود بدون اجازه خواهران؟

۶_ ایا امکان شکایت بابت کاشت و داشت که دایی ام در همین زمین ها انجام میدهد ، وجود دارد ؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دختران جزوراث متوفی می باشند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

تمامی وراث به نسبت سهم الارث از دیه سهم خواهند برد.

سلام از قسمت محاسبات سایت کمک بگیرید.

درود
ختران هم سهم الارث خود را می برند.

سلام‌خواهران جز ورثه متوفی هستند و سهم دارند موفق باشید

به دختران هم تعلق میگیرد .

دختران جز ورثه متوفی هستند و از دیه و ماترک ارث خواهند برد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط