🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه دریافت دیه و ارش ناشی از تصادف، میزان تقریبی دریافت آن

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۶

بنده، حوالی ۱۴ اردیبهشت تصادفی در جاده تبریز بوکان داشتم که بین دو ماشین رخ داد. تصادف ۵۰- ۵۰ اعلام شد، من سرنشین بودم، الان ۲ تا بخیه روی سرم و ۲ تا بخیه در پشتم دارم. بعد از تصادف یکی از دوستانم به دادسرا در آنجا رفت و برای ۴ سرنشین ماشین ما فقط یک حکم از آنجا دریافت کرد. در درمانگاه بوکان برای هر ۴ نفر ما ۳ ماه طول درمان ثبت شده. بعد از آمدن به تبریز و حدود یک هفته بعد از این ماجرا به پزشکی قانونی مراجعه کردیم برای تایید حکم قضایی جراحاتی که در بوکان ثبت شده بود.
۱- آیا باید طول درمان مشخص شده بگذرد و بعد از آن برای دریافت دیه اقدام کنیم؟
۲- چگونه برای گرفتن دیه اقدام کنیم؟
۳- به طور تقریبی و طبق تجربه شما می‌خواستم بدونم بعد از اقدام برای گرفتن دیه چقدر طول میکشه تا پول رو دریافت کنیم؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از صدور رای و قطعیت آن و ارجاع پرونده به اجرای احکام امکان وصول دیه وجود دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
برای دریافت دیه باید از راننده های مقصر شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادسرای محل تصادف مطح کنید و میزان دیه بستگی به جراحات و نظر پزشکی قانونی دارد . الان هر یک درصد دیه ۱۲ میلیون تومان می باشد

سلام
پس ازطرح شکایت و طی شدن طول درمان پرونده جهت محاکمه به دادگاه ارسال میشود این پروسه ممکن است یکسال یا بیستر بطول بیانجامد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی بدوا رای قطعی و ارجاع پرونده به اجرای احکام دیه قابل وصول است، مدت زمان نیز متاسفانه ابدا قابل پیش‌بینی نیست.

سلام بعد از قطعیت رای از طریق اجرای احکام دیه را میتوانید وصول کنید.

سلام نسبت به طرح شکواییه اقدام نمایید پس از تکمیل پرونده و تحقیقات مقدماتی و گزارشات پزشکی قانونی رای صادر و مراحل بعدی از جمله ارجاع به اجرای احکام و تشکیل پرونده بیمه ای انجام خواهد شد

با سلام
پس از صدور رای قطعی و در واحد اجرای احکام، دیه اخذ و به شما پرداخت خواهد شد. مدت زمان رسیدگی و صدور رای قابل پیش بینی نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط