نحوه دریافت نامه عدم بکارت برای اذن ازدواج جهت محضر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۴۰

پیشاپیش از پاسخ ممنونم
پزشکی قانونی یا دکتر زنان؟
و اینکه در خطبه عقد روز عقد "دوشیزه" گفته نمیشود؟چون در این صورت همگی متوحه میشوند!این مسیله بین من و همسرم بوده

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ازدواج شمل طبق گفته خودتان عقدی است رسمی ، برای ازدواج نیازی به دریافت نامه عدم بکارت نیست ، یک چیز شخصی بین شما و خانومی که قرار است همسرتان باشد است و عاقد نیز از کلمه دوشیزه استفاده خواهد نمود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
هم پزشکی قانونی هم دکتر زنان و زایمان می توانند موضوع را که سوال کرده اید با معاینه گواهی نمایند که البته گواهی پزشکی قانونی رسمی و اعتبار بیشتری است و گفتن کلمه دوشیزه یا نگفتن آن بستگی به نظر عاقد دارد که باید با ایشان هماهنگی کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط