🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه دریافت کارت موتور و برگ سبز موتور دارای سند

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۳

با سلام، یک موتور ۹۴ دارم که فقط سند داره و کارت اینا نداره. رفتم تعویض پلاک شهر خودمون برای کارت و برگه سبز، میگه نمیشه، دیر درخواست دادین. موتور بناب تولید شده. من الان چجوری می‌تونم کارت و برگ سبز رو بگیرم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت به نتیجه رسیدن بهتر است به شهر مربوطه مراجعه نمایید و یا با اعلام مفقودیت درخواست المثنی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که به احتمال بسیار زیاد و با توجه به سن موتور شما، امکان اخذ برگ سبز وجود ندارد.

امکان دریافت پلاک و برگه سبز برای شما وجود ندارد.

باسلام، باتوجه به تاخیر در دریافت کارت و همچنین مصوبه کارگروه کاهش آلودگی با مشکل مواجه خواهید شد.

با سلام
به تعویض پلاک مراجعه نموده و درخواست مکتوب خویش را تقدیم نمائید، در صورت عدم صدور سند دادخواست الزام به صدور کارت موتور به طرفیت مرجع صادر کننده تقدیم نمائید

می توانید به مراکز تعویض پلاک در شهرهای دیگر مراجعه کنید. ممکن است در برخی از شهرها، امکان دریافت کارت موتور و برگ سبز برای موتورهای بدون پلاک وجود داشته باشد اگر مشکل شما حل نشد در نهایت از طریق دیوان عدالت اداری پی گیری نمایید

با سلام
طبق مصوبه مورخ ۱۳۹۵/۴/۲ کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا زیرمجموعه سازمان حفاظت محیط زیست تولید و شماره گذاری موتورسیکلت های کاربراتوری از اول مهر همان سال ممنوع اعلام شد. با وجود اینکه موتورسیکلت شما قبل از این تاریخ تولید شده متاسفانه بسیار دیر اقدام کرده اید و با توجه به پایان فرجه اکثریت شرکت های تولیدکننده در مورد صدور سند موتورسیکلت های کاربراتوری تولید شده، به احتمال زیاد امکان اخذ برگ سبز و کارت موتورسیکلت مزبور وجود ندارد. با این حال از واحد صدور سند نمایندگی شرکت مربوطه در شهر محل سکونتتان مورد را جویا شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط