نحوه رفع توقیف خودرو بدون درخواست مزایده توسط طلبکار

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۶

سلام، خودروی بنده در تاریخ ۹ مهر ماه توسط شخصی بابت بدهکاری بنده از مراجع قضایی توقیف شده ولی قبل از این توقیف همسر بنده بابت مهریه توقیف سیستمی انجام داده و اجرای احکام برگزاری مزایده را به دلیل اینکه همسر بنده را در اولویت پرداخت قرار داده بود به دلیل توقیف مقدم، مزایده را در مرحله اول اجرا نکرده و به شخص دوم که توقیف کرده بود ۱۰ روز برای اجرای مجدد فرصت قانونی داده بود ولی فرد در این مهلت اقدام و درخواست مزایده نکرده است و هیچ اطلاعی از خودرو ندارم. اگر کسی در موعد قانونی ۱۰ روزه اقدام به درخواست برگزاری مزایده نکرده، تصمیم اجرای احکام مدنی چیست و چطور می‌توانم خودرو را آزاد کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه ابتدا به شخصی که زودتر از بقیه توقیف کرده توجه می کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باسلام؛
توقیف مقدم دارای حق اولویت است و امکان دارد که با جلب رضایت همسر شما مزایده برگزار گردد.

با سلام
اولویت با توقیف مقدم می باشد و اگر محکوم له مقدم به دلیلی از ادامه عملیات اجرایی انصراف دهد یا محکوم به ایشان کمتر از ارزش مال توقیف شده باشد نوبت به محکوم لهم بعدی خواهد رسید.

در صورت تعارض در وصول دو اجرایییه از دو واحد قضایی یا غیر قضایی صالح، مطابق ماده ۱۴۸ قانون اجرای احکام مدنی عمل می‌گردد یعنی آنکه مقدم است، بهتر از در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

با سلام
دادگاه ابتدا به شخصی که زودتر از بقیه توقیف کرده ترتیب اثر می دهد و سپس به توقیف مازاد.

سلام اولویت با توقیف مقدم می باشد و در هر حال به لحاظ توقیف اول آزاد نمی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط