🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه رفع توقیف سهم‌الارث زمین کشاورزی فروخته شده با مبایعه‌نامه رسمی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۰

بنده ۳ سال پیش سهم‌الارثم را با مبایعه‌نامه رسمی و کد رهگیری به خواهرم فروختم. الان زوجه بابت مهریه از اداره ثبت اقدام کرده، زمین هنوز به نام پدر مرحومم هست که سندش مشکل داره و نتونستم انتقال بدم. اگر توقیف کرد از همون اداره ثبت برای رفع توقیف اقدام کنم؟ لطفا راه کار رو بهم بگید. ممنون.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت توقیف خواهر میتواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه توقیف شد، خواهرتان بایستی با مدارک مالکیت نسبت به رفع توقیف اقدام نمایند.

درود
خواهرتان به عنوان ذی نفع با مدارک مثبت مالکیت می توانند اقدام کنند.

با سلام
اگر زوجه ادعای معامله به قصد فرار از دین را نموده باشد چنین ادعایی مردود است چرا که مطابق قانون نحوه محکومیت‌های مالی در چنین مواردی ، معامله ای که طی یکسال گذشته انجام شده باشد را میتوان رسیدگی کرد .در حالیکه شما سه سال قبل سهم الارث را به خواهرتان واگذار گردید لذا به نظر می‌رسد ادعای ایشان راه به جایی نبرد

با سلام
در صورت توقیف ملک، خواهرتان می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نماید.

عرض ادب
خواهر شما بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی اقامه نماید

با سلام
درصورت توقیف خواهر شما به عنوان شخص ثالث دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط