نحوه رفع توقیف پلاک خودرو تاکسی گردشی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰۲

باسلام و احترام، یک خودرو با پلاک تاکسی دارم که تنها منبع درآمدم نیز هست. اکنون به دلیل بدهی بیست‌ویک میلیون‌وپانصد هزار تومان توقیف پلاک شده. خود خودرو دست خودمه اما رفتم پلیس ۱۰+ گفت توقیف پلاک شده است. مگر تاکسی جزو مستثنیات دین نیست؟ پس چرا توقیف پلاک خورده؟ اکنون چکار کنم تا رفع توقیف شود؟ با تشکر ممنون.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام توقیف سندی می گردد ولی میتوانید بابت مستثنیات اعتراض بزنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بایستی لایحه ای به مرجع صادر کننده دستور توقیف ارسال نموده و به شرایط خود و اینکه چون خودرو مزبور تنها راه امرار معاش شماست جز مستثنیات دین محسوب میشود استناد نمایید.

با سلام،بله از مستثنیات دین است در این خصوص به مرجع مسدودی لایحه دهید و درخواست درفع مسدودی خودرو را بنمایید

با سلام اول توقیف می‌شود و سپس میتوانید ادعای مستثنی بودن از دین را مطرح کنید که از طریق لایحه به مرجع توقیف کننده ارسال می‌شود.

باسلام ، شما می بایست لایحه ی خود را به مرجع توقیف کننده خودرو بابت رفع توقیف ارسال کنید و سپس جهت پیگیری حضورا به آنجا مراجعه کنید.
بهتر است جهت راهنمایی بهتر مشاوره تلفنی داشته باشید.

از طریق واحد اجرای دستور مسدودی توقیف پلاک به استناد خودروی امرار معاش درخواست رفع توقیف نماید قبل از آن بهتر است از طریق بنیاد وکلا جهت مشاوره‌ ی تکمیلی تماس بگیرید

مرجعی که توقیف زده را پیدا کرده و دلایل خود راجب مستثنیات دین بودن را ارائه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط