🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه رهایی از حکم جلب چک برگشتی صرف امضا چک

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۳۴

سلام و عرض ادب، بنده سال ۸۹ یا ۹۰ به برادرم ده فقره چک دادم با مبالغ مختلف. بعد از یک مدت برای ایشان اتفاق خاصی افتاد و هیچکدام از چک‌ها پاس نشده و همگی برگشت خورده و به دادگاه و حکم جلب و ... که برای من گرفته شده. من چک‌ها را تا آنجا که یادم هست فقط امضا کرده‌ام و مبالغ با خط برادرم هست. من تا به امروز به دادگاه نرفتم که رای‌ها هم بدون حضور من بوده، الان می‌خواهم حکم جلب‌ها برداشته شود و بتوانم به شکل عادی کارهای روزمره خودم را انجام دهم. شما چه راه حلی پیشنهاد می‌کنید؟ آیا این‌ها می‌شود به گردن برادرم باشد و من از این ماجرا خلاص شوم؟ چجوری می‌تونم در بیام یا آیا میشه اقساط کرد این موضوع رو؟ چگونه میتونم تبرئه بشم؟ به نظر شما بهترین راه چیست با حقوق حدودا ۸.۵ میلیون؟ الان می‌ترسم برم من رو نگه دارن. با توجه به اینکه گذرنامه زیارتی گرفتم گفتن تطابق مدارک موجود نیست و به اداره گذرنامه مراجعه نمایید که همه میگن به خاطر جلب نگه میدارن اونجا گفتن بیا. لطفا راهنمایی کنید راحت بتونیم زندگی کنیم، خسته شدم از فرار. الان هم حساب بانکم که دیده میشه به مبلغ هشتصد و چهل میلیون تومان مسدود شده.

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید دادخواست اعسار دهید تا اقساط تعیین شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام میتوانید دادخواست اعسار بدهید

با سلام، راهکار رهایی از جلب، طرح دادخواست اعسار از محکوم به و پرداخت دیون به صورت اقساط می باشد.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید اعسار دهید تا پرداخت تقسیط شود.

سلام می توانید اعسار بزنید تا بدهی تقسیط گردد.

سلام دادخواست اعسار بزنید تا تقسیط شود

سلام توصیه می شود دادخواست اعسار مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط