نحوه شکایت از تعمیرکار تلفن همراه بابت خرابی ال‌سی‌دی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۹

با عرض ادب، بنده یک دستگاه تلفن همراه را برای تعویض تاچ و ال‌سی‌دی به تعمیرگاه سپردم و بعد از تحویل متوجه شدم که تصویر و نور دستگاه به طور خیلی محسوسی تغییر کرده و انگار اصلا آن دستگاه نیست و تاچ دستگاه هم یا عمل نمی‌کند و یا یک مرتبه گیر می‌کند و برای خودش شماره می‌اندازد. به تعمیرگاه مراجعه کردم، بهانه آوردند که دور ال‌سی‌دی سیاه است پس ضربه خورده و بعد از برگشتن متوجه شدم سیاهی که آن‌ها بهانه آن را آورده‌اند بر روی تمام دستگاه‌ها موجود است و جزیی از خود ساختار ال‌سی‌دی دستگاه است. من چگونه از آن‌ها شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید از طریق تعزیرات پیگیری کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام وقت بخیر
۱-اول یه اظهارنامه - پیامک/پی ام به طرف مقابلتون درخصوص موضوع و لزوم جبران خساراتتون بدین و تاکید کنین درصورت عدم اقدام ظرف فلان روز، از طریق اتحادیه و مرجع قضایی پیگیری میکنین
۲-اگر مثمر ثمر نبود، از طریق اتحادیه و مرجع قضایی درجهت جبران خسارتتون اقدام کنین(در ابتدای کار یک برآورد اولیه از میزان خسارت وارده داشته باشین)

درود بر شما، دوست گرامی بهتر است بدوا از اتحادیه مساله را پیگیری نمایید.

با سلام
ابتدا از اتحادیه پیگیری‌نمایید

توصیه میشود از طریق طرح شکایت در اتحادیه مربوطه پیگیر موضوع شوید .

درود
بدوا از اتحادیه پیگیری کنید

سلام از طریق اتحادیه مربوطه اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط