🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه شکایت بابت اقدام روی چک قدیمی علی‌رغم دریافت مبلغ

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸

با سلام، بنده سال ۱۳۷۹ بازاریاب بودم و در کار فرش داخل ایران و خارج کار می‌کردم. دو تخته فرش یک نفر دستم بود و در ترکیه سپردمش یک نفر بفروشه، فرش قیمتش ۴ میلیون بود. صاحب فرش می‌گفت ۸میلیون، مشتری پیدا نشد، بعد از یک مدت من برای اینکه طرف خیالش راحت باشه یک چک ۸میلیونی امانت دادم وگفتم فرش رو می‌فروشم پول رو میدم و توام چک رو بده. فرش بیشتر از ۴ تومن فروش نرفت، طرف هم چک من رو گذاشته بود اجرا، از بانک زنگ زدن گفتن چکت برگشت خورده، من هم با طرف تماس گرفتم گفت نه من برگشت نزدم و...، من گفتم چهار تومنت آمادست بیا ببر و چکم رو بیار. گذشت تا اینکه سال ۱۴۰۱ازشورا حکم گرفته و۱۴۰۲ هم اجرائیه غیابی بوده و بنده اطلاعی نداشتم. تیرماه ۱۴۰۳ من رو گرفتن بردن زندان، واخواهی کردم و الان آزاد شدم. حالا چه کار کنم؟ چه شکایتی مطرح کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصل بر وجود دین است و شما بایستی شکایت خیانت در امانت کنید و امانی بودن را اثبات کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اصل بر وجود دین است امانی بودن را شما باید ثابت کنید در صورت اثبات امانی دادخواست استرداد لاشه چک یا خیانت در امانت شکایت کنید

سلام اگر بتوانید امانی بودن یا پرداخت چک را اثبات کنید میتونید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

سلام اصل بر وجود دین بودن و امانی بودن باید ثابت گردد اگر ادله کافی برای اثبات موضوع دارید میتوانید خیانت در امانت مطرح نمایید وگرنه باید چک را پرداخت کنید.

در صورتیکه اثبات کنید چک بابت امانت بوده و نقض عهد نکردید مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود. در جلسه ی واخواهی می بایست موارد مذکور را اثبات نمایید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه بتوانید امانی بودن چک یا پرداخت را اثبات کنید، می‌توانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

با سلام
با عنایت به گذشت مدت زمانی چنین طولانی اگر ادله محکمه پسندی مبنی بر امانی بودن چک وجود دارد می توانید نسبت به طرح دعوای حقوقی استرداد لاشه چک یا شکایت کیفری خیانت در امانت اقدام نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط