🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه شکایت بابت عدم رعایت حقوق ارباب رجوع در اجرای احکام

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸

سلام خدمت کارشناسان و وکلای عزیز. از خرداد ماه امسال لایحه ای با موضوع اعمال ماده ۳ به اجرای احکام داده شده و متاسفانه با گذشت پنج ماه هنوز نتونستم از شعبه جوابی دریافت کنم و یا بتونم جلب شخص محکوم شده رو بگیرم. به تعداد مکرر مراجعه کردم، یک‌بار مسئول مربوطه شعبه گفتند که فی‌الحال ضعف کردن و سردرد نیز دارند، بیرون باشید صدا میکنم. دفعه دوم فرمودند که برای هر کاری یا سوالی که دارید باید از طریق خدمات الکترونیک قضایی وقت بگیرید که نزدیک ترین وقت برای ماه آینده بود. وقت گرفتیم مراجعه کردیم فرمودن سایت بسته است و مشکل داره که دروغ آشکاری بود، بار چهارم مراجعه کردیم بعد از کلی منتظر گذاشتن گفتند که شماره پرونده. از قضا شماره پرونده رو همراه نداشتم و به این بهانه گفتند که نمیشه، با کد ملی نگاه کرد قسمت کد ملی سایتش خرابه. بنده ساکن تهران و شعبه اجرای احکام دادگاه هم در استانی دورتر. با اینکه میدونند مسافت هزارکیلومتری رو به خاطر این پرونده طی میکنم ولی به هر بهانه ای کار مردم و امثال بنده رو راه نمی‌اندازد. رئیس دادگستری هم که هروقت میری یا نیست یا جلسه دارند.
عزیزان حال من کجا مراجعه کنم جهت شکایت وگزارش این چهار تا کارمند اجرای احکام بدم؟ممنون از شما.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام بهتر است با قاضی محترم احکام رایزنی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
موضوع را از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری نمایید

با سلام
بهتر است با قاضی اجرای احکام صحبت نمایید

با سلام.موضوع را به قاضی اجرای احکام اطلاع دهید و از ایشان پیگیر شوید.

سلام، وقت بخیر موضوع را از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری نمایید.

متاسفم که با این مشکلات روبرو هستید. در چنین شرایطی، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. **تهیه مستندات**: تمام مدارک و شواهد مربوط به مراجعات خود، از جمله تاریخ‌ها، نام کارمندان و موضوعات گفتگو را جمع‌آوری کنید. این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد.

۲. **شکایت به هیئت نظارت بر رفتار قضات**: می‌توانید شکایت خود را به هیئت نظارت بر رفتار قضات ارائه دهید. این هیئت مسئول بررسی شکایات مربوط به قضات و کارمندان قضایی است.

۳. **مراجعه به دفتر بازرسی دادگستری**: می‌توانید به دفتر بازرسی دادگستری مراجعه کنید و مشکل خود را توضیح دهید. معمولا این دفاتر برای رسیدگی به شکایات و مسائل مربوط به کارمندان دادگستری تشکیل شده‌اند.

۴. **استفاده از سامانه‌های الکترونیکی**: در صورتی که مشکلات سامانه‌های الکترونیکی وجود دارد، می‌توانید از طریق سامانه‌ ثبت شکایت الکترونیکی قوه قضائیه اقدام کنید.

۵. **شکایت به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی**: در نهایت، می‌توانید شکایت خود را به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ارائه دهید. این کمیسیون نیز به بررسی شکایات مردمی می‌پردازد.

بهتر است از مشاوره یک وکیل هم استفاده کنید تا به شما در پیگیری شکایت کمک کند.

با سلام
موضوع را با قاضی اجرای احکام در میان گذارید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط