نحوه شکایت جهت الزام به فک پلاک تاکسی توسط خریدار

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰۵

سلام، بنده دوسال پیش تاکسی رو به خانمی واگذار کردم و ایشان برای تعویض پلاک اقدام ننموده و با پلاک بنده همسرشون با تاکسی کار میکنه. چه کار باید انجام بدهم که مجبور بشن پلاک بنده را بدهند؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌توان شکایت توقیف پلاک مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام؛
شما می توانید دعوای حقوقی الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

با سلام
ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نموده و مهلت معینی جهت ایفای تعهد مشخص کنید. اگر مبادرت به تعویض پلاک ننمودند یا از طریق پلیس راهور توقیف پلاک بگیرید یا دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم کنید.

باسلام، ابتدا اظهارنامه ای برای ایشون بابت مراجعه به تعویض پلاک ارسال کنید و چند روز هم بهشون مهلت بدید اگر انجام ندادند دادخواست الزام به‌ فک پلاک می بایست مطرح کنید.
پیشنهاد می شود قبل از دادخواست به راهور مراجعه کنید و اگر از آنجا پلاک را توقیف کردند دیگر احتیاج به دادخواست نمی باشد.

با سلام ابتدا یک اظهارنامه با مهلت ۱۰ روزه به خریدار بدهید و سپس به راهور مراجعه نمایید در
در بعضی از شهرستان‌ها از طریق راهور امکان توقیف پلاک هست در غیر این صورت دادخواست فک پلاک بدهید

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست فک پلاک را تقدیم کنید.

باید دادخواست فک پلاک ارائه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط