🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه شکایت عدم پرداخت کامل دستمزد کار و عدم بیمه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶

سلام وقت بخیر، من به مدت ۸ ماه از تاریخ ۱۴۰۱/۸/۱ تا ۱۴۰۲/۴/۹ پیش شخصی ام دی اف کار می‌کردیم، بعد از ۸ ماه ایشون پرداختی‌هایی که به بنده داشتن حدود ۱۱ میلیون تومان بود و بعد از تاریخ ۴/۹ دیگه پیش ایشون من سر کار نرفتم. از اون تاریخ تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ این مبلغ واریزی رو از ۱۱ میلیون به مبلغ ۲۰ میلیون رسوند ولی بعد از اون دیگه نه جواب تلفن بنده رو میدن نه پیام که بیایم بشینیم حساب و کتاب کنیم. در این مدت ۸ ماه کار کردنمون هم ایشون منو بیمه نکرده بودند، الان هم مدرک این که پیش ایشون کار می‌کردم فقط واریزی‌هایی که برای من داشته هست. می‌خواستم ببینم چه کار باید کنم؟ کجا باید شکایت کنم؟ در چه موردی اصلا باید شکایت کنم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما می توانید ازطریق اداره کار پیگیری نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، مطابق مدارک موجود از اداره کار رابطه کاری را اثبات و مطالبات خود را داشته باشید.

با سلام
صرف پرداخت واریزی به حساب مثبت رابطه کارگر و کارفرمایی نیست ، بلکه مستندات دیگری بالاخص تحقیقات محلی توسط بازرس اداره میتواند موثر باشد و آنچه ملاک است اثبات رابطه کارگر و کارفرماست و شما میتوانید از طریق سامانه جامع روابط کار طرح دعوی نمایید، بلحاظ فنی بودن دعاوی کار حتما با احد از وکلا مشورت نمایید

سلام در صورتی که رابطه کارگر و کافرمایی برقرار بوده با توجه به رسید های واریزی میتواند تمام حقوق متعلق به کارگر از جمله بیمه و‌دستمزد و ...را مطالبه کنید

اگر واریزی ها به صورت مستمر بوده باشد به نحوی که تلقی واریز دستمزد از آن بشود میتوانید از طریق اداره کار تقاضاهای قانونی خود را مطرح کنید در غیر اینصورت باید بابت مطالبات خود دادخواست حقوقی مطرح کنید .

سلام، وقت بخیر شما می توانید به استناد رسید های پرداختی واستشهادیه رابطه کاری خود را با کارفرما ثابت نمایید وبرای مطالبه حقوق ومزایا خود در اداره کار طرح دعوی نمایید.

درود
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط