نحوه صحیح طرح اثبات مالکیت خط تلفن همراه با شهادت شهود

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۱

با عرض سلام، خط همراه من به نام شخصی بوده که با ایشان اختلاف مالی پیدا کردم و به همین دلیل این فرد خط همراه من را بدون رضایت و اطلاع من به فروش رساندند. مسئله خود را در بنیاد وکلا مطرح کردم و از آنجایی که به غیر از شهادت شهود مدرک دیگری برای اثبات مالکیت ندارم، وکلای محترم همگی به ارسال دادخواست مبنی بر خواسته اثبات مالکیت خط همراه و اعلام دلایل شهادت شهود به همراه درخواست اتیان سوگند خوانده راهنمایی فرمودند. من هم این دادخواست را ارسال کردم و در آن عنوان کردم که خط من توسط خوانده به فروش رسیده و درخواست اتیان سوگنده خوانده را دارم. امروز در جلسه رسیدگی قاضی کپی استعلام مالکیت خط را که به نام شخص خریدار خط از خوانده بود را به من تحویل داد و گفت دادخواست خود را درست مطرح نکردی، در حال حاضر خط به نام شخص دیگری به غیر از خوانده هست با یک وکیل مشورت کن و دوباره دادخواست بده. کجای دادخواست من اشتباه بوده؟ آیا در قسمت خواسته علاوه بر درخواست اثبات مالکیت خط همراه باید درخواست ابطال سند مالکیت شخص خریدار خط را هم قرار می‌دادم و یا مسئله دیگری بوده؟ در قسمت خوانده هم فقط نام شخصی که خط را فروخته آورده‌ام. آیا باید شخصی که خط را خریده هم خوانده قرار دهم؟ این فرد ساکن شهر یزد هست و من تهران.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله بایستی شخصی که خط را خریداری کرده نیز به عنوان خوانده طرف دعوا قرار می دادید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام - بله هر دو، حتی اپراتوری که سیم کارت متعلق به آن اپراتور است و علاوه بر دو خواسته، انتقال مالکیت به خودتان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط