نحوه صدور اجرائیه تعویض خودرو معیوب برای خودرو ساز

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹

با سلام، خودرویی معیوب( رنگ دار) از خودرو ساز که ثبت نام کرده بودم تحویل گرفتم، شکایت کردم در دادگاه
در دادگاه رای بر تعویض خودرو صادر گردیده و قطعی شده، خودرو ساز رای را اجرا نمی کند و می گوید خودرو با مدل سال خریداری شده موجود ندارد ، حال باید چه کرد ؟ ایا حکم جلب مدیر عامل را می شود گرفت !؟ آیا می‌توان حکم گرفت که همان خودرو با مول سال جدیدتر در کارخانه ضبط گردد؟! چه راه حلی وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که مثل محکوم به وجود ندارد قیمت آن به نرخ روز باید پرداخت شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگز تسلیم مثل امکانپذیر نباشد بایستی قیمت ان تادیه شود

با سلام اگر عین و مثل وجود نداشته باشد بایستی قیمت آن را تادیه نماید.

با سلام
ماده ۴۲۳ ق م خیار عیب وقتی برای مشتری ثابت می‌شود که عیب، مخفی و موجود در حین عقد باشد
بنابراین یا شما بر اساس ماده ۴۲۲ ق م
اگر بعد از معامله ظاهر شود که مبیع معیوب بوده مشتری مختار است در قبول مبیع معیوب با اخذ ارش یا فسخ معامله. اقدام میکنید و خودرو معیوب را ب همراه یک سوم قیمت اضافه میپذیرید یا خیر.
و همچنین فروشنده موظف است اگر عین مال موجود نیست قیمت آن طبق بازار تسلیم کند
با تشکر

با سلام در صورتی که مثل محکوم به وجود ندارد قیمت آن به نرخ روز باید پرداخت شود

با سلام
چنانچه امکان تسلیم مثل وجود نداشته باشد قیمت خودرو می بایست پرداخت گردد.

سلام چنانچه عین و مثل موجود نباشد قیمت آن را بایستی تادیه نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط