🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه طرح دعوی بابت علامت تجاری با نام‌خانوادگی مشابه

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴

درود، ما بیش از ۳۰ سال هست که یک مجموعه ورزشی با نام خانوادگی خودمون داریم و یک برند هم با نام و نام خانوادگیمون ثبت کردیم و یکی از اقوام سه سال پیش با اضافه کردن نام خودش به نام خانوادگیش، که نام خانوادگیش با ما یکی هست، برندش رو ثبت کرده و الان داره تبلیغات میکنه که برند اون ثبت شده و هرگونه تشابه یا کپی پیگرد قانونی داره. چه اقدام قانونی میتونم انجام بدم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بنابرشرایطی امکان مطالبه خسارت از جانب شما وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام هر کسی که زودتر صبر کرده باشد متعلق به ایشان است

سلام. میزان شباهت برندها و اقدامات طرف مقابل باید دقیق تر بررسی شود تا بتوان اطلاعات کامل ارائه داد. اما به طور کلی دو مسیر برای پیگیری قضایی این گونه موارد وجود دارد:
۱- شکایت نقض علامت تجاری و بعد از آن دادخواست ابطال علامت مشابه
۲- شکایت با موضوع رقابت غیرمنصفانه (که این مورد در قانون جدید حمایت از مالکیت صنعتی پیش بینی شده است.)

هر دو مورد از طریق دادگاه قابل طرح و پیگیری است و هم جنبه حقوقی دارد و هم جنبه کیفری. یعنی هم قابلیت دریافت خسارت هست و هم تحت شرایطی جرم محسوب می شود.

پیروز باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط