🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه فروش خودرو با اتاق تعویض و عدم قید در سند

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۲

سلام، من سال ۹۹ تصادف کردم ولی چون اطلاعات کافی نداشتم خودم اتاق خریدم و تعویض کردم و در سند قید نشده. الان برای فروش مشکل دارم. راه قانونی داره که دوباره مجبور نشم بدنه جدید بخرم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید و موضوع را اطلاع دهید اگر بدنه مشکل نداشته باشد که مجوز و برگه سبز را صادر خواهند کرد در غیر این صورت می بایست اقدام به خرید بدنه جدید کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید نسبت به صدور مجوز در صورت نداشتن منع قانونی اقدام خواهد شد

سلام
می بایست از راهنمایی و رانندگی محل جویا شوید و مجوزهای لازم را دراین خصوص اخذ نمایید

با سلام
بایستی به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید. در صورت تایید، مجوز صادر و در برگ سبز خودرو، تعویض اتاق قید خواهد شد. در غیر این صورت بایستی اتاق جدیدی بنا به استانداردهای لازم تهیه کنید.

سلام از طریق راهنمایی و رانندگی پیگیری نمایید و مجوز لازم را در صورت تایید اخذ نمایید.

شما بایستی به راهنمایی رانندگی مراجعه کنید کمیسیون خاص در را هنمایی ورانندگی کارشناس مربوط اتاق را کارشناسی نموده در صورتی که اتاق استانداردهای لازم را داشته باشد مورد تایید قرار گرفته و صرفا بین یک چهارم تا یک هشتم باید به دولت جریمه پرداخت نمایید و سپس تعویض پلاک صورت خواهد گرفت در غیر این صورت باید اتاق جدیدی برای خودروی خود با نظر کارشناس تهیه و نصب نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط