🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه فروش ماشین شراکتی یا توافق به چه نحو است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶

سلام وقت بخیر، پدرم ۳٫۵ و شوهرم ۲٫۵ دانگ از ماشین سنگین سهم دارن و ۴۸۰ میلیون تومان قسط بستن. نیم دانگ شوهرم به دلیل رانندگی کردن پدرم به او داده. ۵ماه هست ماشین خریداری شده و خیلی شوهرم روی ماشین کار نکرده. چند ماه پیش پدرم تمامی اقساط بسته شده را حساب کرده و دیگر قسطی روی ماشین نیست. الان به مشکل برخوردن و می‌خواهند ماشین رو بفروشند، البته پدرم دوست ندارد بفروشد ولی پولی دیگر ندارد که سهم شوهرم را بده. الان فروش ماشین به چه صورت انجام میشه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر یک از آنها مالک سهم خود می‌باشد و میتواند نسبت به سهم خود اقدام به فروش نماید .بهترین راه حل رسیدن به یک توافق منطقی میباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پس از فروش خودرو، هریک از شرکا به نسبت سهم خود مستحق اخذ ثمن خواهد بود. وامی که پدرتان تسویه نموده نیز بایستی لحاظ گردد.

درود بر شما، مستحضر باشید که بهترین راه، توافق بر فروش و سپس تقسیم مبلغ به نسبت به سهم بین ایشان است.

با سلام
درصورت توافق ماشین را بفروشند و هرکدام سهم خود را بگیرند درایران صورت که یکی از آنها توافق بارفروش ندارد اقدام قانونی برای فروش انجام دهد

سلام همانطور که خود عنوان کردید توافقی است اگر با یکدیگر توافق بر فروش دارند فروخته و هرکس به ازای سهم مالکیت خود از وجه آن را مالک می گردد

سلام هرکدام به اندازه سهم خود میتوانند خودرورا بفروشندو درصورتیکه یکی از شرکاء به دیگری وکالت در فروش اعطا کرده باشد میتواندخودرو را نسبت به سهم خود و سهم شریک بفروشد وبعداز فروش سهم شریک خودرا محاسبه و پرداخت نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط