نحوه لحاظ نفقه ماهانه فرزند با کسر یک روز از هفته

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳

با احترام، بنده محکوم به پرداخت ماهانه نفقه فرزند شده‌ام و فرزند هفته‌ای ۲۴ساعت با پدر است. آیا باید هزینه ۴روزی که ماهانه با پدر هست را اجرای احکام کم نماید یا باید با درخواست اعتراض دادگاه تجدیدنظر حکم دهد؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خیر تعیین نفقه فرزند یا توافقی است یا کارشناس مربوطه تعیین مینماید که قابل اعتراض است میتوانید موضوع خودرا با کارشناس مطرح نمایید تا مورد کارشناسی قرار دهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام وقت بخیر
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین شده و قابلیت اعتراض را نیز دارد

با سلام
نفقه ی تعیینی توسط کارشناس ملاک است و قابل اعتداص است

با سلام
در این خصوص میزان نفقه را کارشناس برآورد میکند ،و شما ماهانه مبلغ معینی را بعنوان نفقه واریز میکنید و کاری با ایام هفته ندارید

با سلام، نفقه مزبور توسط کارشناس با توجه به شرایط تعیین شده و امکان اعتراض به این نظر نیز وجود دارد.

سلام نفقه طبق نظر کارشناس محاسبه میگردد و در‌صورتی که نسبت آن اعتراض دارید میتوانید اعتراض نمایید.

با سلام
نفقه فرزند توسط کارشناس تعیین می گردد و اعتراض به نظریه کارشناسی امکان پذیر می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط