🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه محاسبه دیه زن مازاد از یک سوم دیه کامل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۹

با سلام، اگر دیه جراحات وارد شده به یک زن در سال ۱۴۰۳، بیشتر از یک سوم دیه کامل بشود، به طور فرض مبلغ دیه ۵۰۰ میلیون تومان بشود، آیا کل این مبلغ تقسیم بر دو می‌شود تا نصف دیه مرد باشد یا فقط مبلغ مازاد از ۴۰۰ میلیون(یک سوم دیه کامل) باید نصف شود؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه مازاد برثلث نصف می گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که دیه مازاد بر ثلث نصف می‌شود.

با سلام
دیه مازاد بر ثلث نصف می گردد

با سلام
اگر دیه جراحات وارده به زن ثلث یا مازاد بر آن باشد تماما نصف می گردد. همچنین وفق رای وحدت رویه ۷۷۷ هیات عمومی دیوان عالی کشور مابه التفاوت دیه زن را صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت می نماید.

مازاد بر ثلث نصف می گردد.

با سلام
تماما نصف میشود و ما به تفاوت را صندوق تامین خسارات بدنی مکلف است که پرداخت نماید .

تمام دیه نصف می‌شود، نه اینکه مازاد ثلث نصف شود. یعنی ۵۰۰ میلیون تومان می‌شود ۲۵۰ میلیون تومان. البته نصف دیگر از سوی صندوق تامین خسارت‌های بدنی پرداخت خواهدشد و عملا دیه زن و مرد الان برابر هست و تنها تفاوت در مرجع پرداخت دیه است (حسب مورد: متهم یا صندوق تامین خسارت یا بیمه). در موضوع برابر شدن دیه زن و مرد، تفاوتی بین حوادث رانندگی و غیر آن نیست و تنها اختلاف در این زمینه نیز مرجع پرداخت است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط