نحوه محاسبه مالیات برنامه‌نویس بدون قرارداد و بیمه

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۹

سلام روزتون بخیر، من برنامه نویسم و ماهی حدود ۵۰ میلیون حقوقم هست اما هیچ قرارداد کاری، بیمه و این‌ها ندارم و برام کارت به کارت میشه. آیا به این حقوق من مالیات می‌خوره؟ اگر تا آخر سال خرجش کرده باشم و پول رهن یا خرج‌هایی مثل دندانپزشکی و این‌ها داده باشم باز هم مالیات داره؟ ممنون.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مشمول پرداخت مالیات پس از کسر معافیت قانونی خواهید بود حتی در صورتی که قرارداد با کارفرما داشتید کارفرما مکلف بود که مالیات کسر و سپس حقوق شما پرداخت نماید پیشنهاد می‌شود پرونده مالیاتی تشکیل دهید در مورد مقرر اظهارنامه خود را سازمان امور مالیاتی ارائه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود ، با توجه به قانون موجود به نفع شماست که قرارداد مالی با شرکت داشته باشید و مالیات این موضوع را کارفرما پرداخت کند در غیر اینصورت مالیات بر مشاغل برای شما محاسبه می گردد.

سلام و عرض ادب
طبق قانون تمامی افرادی که درآمد دارند مشمول پرداخت مالیات بر در آمددهستند. در مواردی که شخصی با شرکت همکاری می کند تکلیف مالیاتی شرکت می باشد که مالیات را از درآمد کارمند خود کسر و به اداره مالیات پرداخت نماید در غیر این صورت اداره مالیات، به شخص مراجعه و از ایشان مطالبه می نماید.

سلام و درود به ارگان مربوطه مراجعه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط