🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه محاسبه مالیات بر ارث و سهم وارث خواهان انحصار وراثت

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۳

با سلام، ما ۴ خواهر و ۳ برادر هستیم پدرمان سال۹۸ و مادر سال ۱۴۰۱ فوت شدند. هنوز هیچ کدام از وراث اقدامی انجام نداده‌اند. بنده که یکی از دختران هستم می‌خواهم اقدام کنم. یک ملک مسکونی که دو طبقه و نیم با زیر بنا ۱۱۲ متر می‌باشد در جنوب غرب تهران و دو برگه سهام عدالت به نام پدر و مادر و مبلغ ۱۵ میلیون پول نقد در حساب مادر که بعد از فوت ایشان مسدود شده و اثاث منزل پدری، کل اموال هستند. برادر بزرگترمان با خانواده‌ش در ملک پدری سکونت دارند و هیچ اقدامی برای انحصار وراثت نمی‌کنند. لطف کنید راهنمایی بفرمایید که مقدار مالیات بر ارث ما چه قدر می‌شود و سهم بنده چه مقدار؟ اگر بنده به تنهایی اقدام کنم، آیا باید به تنهایی این مبلغ را واریز کنم؟ چه زمانی باید این مبلغ پرداخت بشه؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اخذ گواهینامه انحصار وراثت نیازی به پرداخت مالیات نمی باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام دوست عزیز برای دریافت گواهی حصر وراثت احتیاجی به پرداخت مالیات نمیباشد نگران نباشید

سلام ابتدائا گواهی انحصار وراثت را بگیرید در برگه انحصار وراثت سهم هریک مشخص خواهد شد در صورت رضایت و توافق تمامی وراث ماترک را تقسیم نمایید در غیر اینصورت دادخواست تقسیم ترکه مطرح شود .همچنین اجرت المثل ایام تصرف برادر را نیز میتوانید مطالبه کتید

با سلام
دریافت گواهی انحصار وراثت مستلزم پرداخت مالیات نیست

با سلام
اخذ گواهینامه انحصار وراثت نیازی به پرداخت مالیات ندارد

دروووداخذ گواهی حصر وراثت مستلزم پرداخت مالیات بر ارث نمی باشد.

با سلام،دریافت گواهی انحصار وراثت به تنهایی از سوی شما امکان پذیر است و در این مرحله نیاز به پرداخت مالیات بر ارث نمی باشد.

مالیات بر ارث مبلغی است که وراث باید در زمان تقسیم ارث پرداخت کنند همچنین هر یک از وراث به نسبت سهم الارث خود مشمول مالیات می باشند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط