نحوه محاسبه و حل‌اختلاف حقوق و مزایا با کارفرما

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۸

با سلام و احترام، برادر من از ۱۳۹۳/۰۴/۰۱ الی ۱۴۰۳/۰۳/۳۱ در یک شرکت به عنوان سرپرست کارگاه نگهداری تاسیسات مشغول به کار بوده است، علاوه بر سرپرستی کلیه امور اداری و بانکی شرکت رو هم انجام میداده، امین کارفرما بوده است و کارفرما مدیرعاملی شرکت و حق امضا و واریزی‌ها و... رو هم به عهده ایشون گذاشته بودند. در طول این چند سال حقوق ثابتی نداشتند و فقط مورد نیاز برداشت داشتند با اطلاع کارفرما، بعد از ده سال که قرار بود به عنوان شریک در نظر گرفته بشن و در سود شرکت سهیم باشند با کارفرما به توافق نرسیدند و توافق شد که از همون ابتدای کار با توجه به کاری که به عهده داشتند براشون حقوق و مزایا محاسبه بشه و بعد برداشت‌ها رو کسر کنیم و طبق ارزش روز حق‌الزحمه‌شون مشخص و پرداخت بشه. حالا برای محاسبات این ده سال دچار چالش هستیم که چطور حساب کنیم که حق هیچ یک از دو طرف ضایع نشه. از چه طریقی میشه این محاسبات رو دقیق محاسبه کرد و به رقم منصفانه رسید؟ آیا وکلای حقوق کار می‌تونن این محاسبات رو انجام بدن و ازشون کمک گرفت؟! با راه حل دیگری رو باید جستجو کرد؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با صورت خصوصی به یک کارشناس حسابداری مراجعه کنید یا از طریق وکلای مدنی اقدام به اخذ راه حل کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
کارشناس هئیت تشخیص این محاسبات را انجام می‌دهد

با سلام،این امر بر عهده کارشناس هیئت تشخیص می باشد

کارشناس هیات تشخیص اداره کار محاسبات را انجام می دهد.

سلام .کارشناس هیات تشخیص در این خصوص اظهارنظر می نماید ......

سلام انجام این محاسبات به جهت اینکه امری تخصصی و فنی است در صلاحیت کارشناس ذی صلاح می باشد.

سلام، وقت بخیر محاسبه این موضوع به عهده کارشناس هیات تشخیص می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط