نحوه مطالبه خودرو سند زده شده توسط داماد

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۸

با سلام؛ دختر خانمی به همراه مادرش به واسطه اعتمادی که به داماد داشته‌اند مبلغی پول به حساب داماد واریز می‌کنند که برای این دخترخانم خودرویی خریداری کنه، ولیکن متاسفانه داماد خانواده از این اعتماد سوءاستفاده می‌کنه و خودرو رو به نام خودش سند می‌زنه. شایان ذکر است مقداری از وجه انتقالی به حساب صاحب اصلی خودرو واریز شده. حال این سوال پیش میاد که تحت چه عنوانی میشه در این خصوص شکایت و دادخواست مطرح کرد؟ چه به صورت حقوقی و چه به صورت کیفری.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت داماد و فروشنده خودرو به استناد مدارک پرداخت تقدیم کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام ، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت داماد و مالک ماشین مستقلا مطرح کنید.

با سلام ،لطفا دادخواست مطالبه وجه به استناد پرداخت های بانکی بدهید.

بستگی دارد که قرارداد در این بین باشد یا نه آیا داماد واسطه انجام فعلی بوده است یا نه و یا اینکه طرف مستقیم خرید خودرو بوده همه این‌ها نیاز به توضیحات بیشتر دارد که بهتر است از طریق بنیاد وکلا جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید

دادخواست اثبات وقوع عقد وکالت ارائه دهید و با ارائه مستندات میتوانید ماشین را از ایشان دریافت نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط