نحوه مطالبه طلا و جواهرات امانی از همسر سابق بعد از ۷سال

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۱۶

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید، سال ۱۳۹۶ از همسرم جدا شدیم و مهریه‌اش را در ازای حضانت دو فرزندم بخشید و من هم یک باب خانه به ایشان دادم ولی طلاهایم را که برای سرمایه‌گذاری خریده بودم با خودم نبردم و امانت گذاشتم پیش همسرم و دیگر پس نداد. اکنون از پس دادن طلا و جواهرات امتناع می‌کند و می‌گوید مال خودش است، در ضمن تمام فاکتورها به اسم من زده شده است و این طلاها را امانت در آن خانه گذاشتم. اکنون لطفا بفرمایید چگونه می‌توانم طلاهایم را پس بگیرم؟ با تشکر فراوان.

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد طلا به استناد فاکتورها مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر می تونید امانی بودن و در اختیار ایشون بودن رو ثابت کنید می تونید طلا ها رو مطالبه کنید

با سلام
با استناد به فاکتورهای موجود و صدالبته اثبات امر مبنی بر امانی بودن طلاجات در ید همسر سابقتان میتوانید احقاق حق نمایید

درودبر‌شما
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال فرمایید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست استرداد طلاها به استناد فاکتور ها و اگر شهودی دارید مطرح نمایید

با سلام
مستند به فاکتور دادخواست استرداد طلا دهید

سلام در ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید در صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد طاها با توجه به مدارک و فاکتورها مطرح نمایید.

با سلام
جنابعالی باید بتوانید اصل امانت را ثابت کنید برای این منظور باید قراردادی فی‌مابین باشد یا اینکه دو شاهد داشته باشید که به امانت بودن طلاها نزد ایشان گواهی دهند .در چنین فرضی بدوا اظهارنامه استرداد طلاهای امانی را ارسال نمایید سپس جهت طرح دعوی حقوقی اقدام نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط