🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه مطالبه هزینه های تفکیک و افراز زمین مشاع چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۳۵

سلام و درود
زمین مشاع با تعدادی مالک حاضر و تعدادی مالک مجهول الحال و معلوم که منتظر به ثمر رسیدن روند تفکیک و فرار از پرداخت هزینه های شهرداری و ثبت و ... هستند تا بعد از آن ادعای مالکیت نمایند .
زمین مشاع مجموعا ۳۰ قطعه و ۲۰ مالک دارد و ۸ مالک هزینه ها را عهده دار و مجبورند هزینه های جاری کل زمین مشاع را بپردازند و برخی مالکین معلوم الحال همکاری نمینمایند و از برخی خبری نیست
چگونه میتوان بعد از تفکیک و افراز هنگام مراجعه و معرفی مالکین جدید حقوق و هزینه های پرداخت شده بجای ایشان را دریافت نمود .

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات ،شما اقدام به افراز کرده اید که پس از مشخص شدن حصه شما سند مفروزی به شما داده میشود و سهم الباقی شرکا مشاع باقی می ماند .
ضمنا سایر شرکا حق اعتراض به عملیات افراز را نیز دارند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلم بهتر است هنگام مراجعه به شهرداری هر شخصی نسبت به قدرالسهم هزینه تفکیک را پرداخت نمایدنیازی به پرداخت قدرالسهم دیگر شرکا از سوی شمانیست واگر دیگران تراضی به انجام تفکیک ندارند بحث افراز مطرح میشودکه اگر ملک بصورت زمین وقابل افراز باشدنقشه تفکیکی تهیه وبا قرعه سهم هریک از شرکا مشخص وسند صادر ودر مراجعات بعدی هر شخصی سهم خودرا پرداخت می نماید

هزینه ها و خسارات به طرفیت کلیه مالکین ارایه میشود.

سلام.میتوانید پس از طی مراحل و تشریفات اداری لازم در اداره ثبت، نسبت به مطالبه هزینه های خود از شرکاء موردنظر طرح دعوی حقوقی کنید.

"با سلام"
پس از افراز و انجام مراحل اداری آن،میتوانید دعوی مطالبه خسارت را اقامه نمایید

می توانید بعد از اتمام تفکیک و کارهای اداری از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواستی مبنی بر مطالبه ی هزینه و خسارت را به طرفیت کلیه ی مالکین ارائه دهید

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه هزینه های پرداخت شده به طرفیت سایر شرکاء اقامه دعوی و از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط