🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه و امکان تغییر نام مبینا به اسامی دیگر چون مرسانا

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۷

مبینا اسم مذهبی هست؟ برای تغییرش باید اسم مذهبی بذارم؟ می‌خواستم بدونم نمیشه من اسمم رو به مایسا یا مرسانا تغییر بدم؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان طرح دادخواست مبنی بر تغییر نام را دارید و تعیین و تکلیف درا ین خصوص با دادگاه است

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
خیر اسم فعلی شما مذهبی نیست
لذا چنانچه مذهبی هم باشد شما میتوانید با یک دادخواست محکم و استدلالی نسبت به تغییر نام خود به طرفیت ثبت احوال اقدام نمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بدوا بایستی از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، طرح دعوی نمایید علیه ثبت احوال.

با سلام. تغییرنام مذهبی از طریق ثبت احوال امکان پذیر نمباشد. و تنها از طریق مرجع قضایی درصورت صدور حکم به تغییرنام ممکن است. با توجه به اینکه هر شخص تنها یک بار امکان درخواست تغییرنام از دادگاه را دارد بهتر است قبل ا اقدام قضایی از وکلایی که پرونده های تغییرنام دارند استفاده نمایید.

سلام دوست خوبم
شمااا دادخواستی به طرفیت اداره ثبت احوال مبنی بر تغییر اسم بدهید
از مشاورین بنیاد وکلا جهت تهیه لایحه قوی کمک بگیرید

با سلام
می توانید دادخواست تغییر نام به دادگاه تقدیم نمایید. حصول نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید و درصورت عدم موافقت دادخواست تغییرنام را به دادگاه ارائه کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط