🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه و شخص موردنظر برای ارسال اظهارنامه الزام به ایفای تعهد ملکی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲

با سلام وکلای محترم، به تازگی ملکی خریدم که در قولنامه تاریخ تعهد برای انتقال سند حدود ۳ ماه دیگه است. بنده واحد آپارتمانی را مستقیم از سازنده نخریدم، از خریدار یا مالک اولی خریدم و الان می‌خوام اظهارنامه ارسال کنم. آیا باید برای سازنده اظهارنامه ارسال کنم یا خریدار اولی یا می‌توانم برای هر دوی آن‌ها ارسال کنم؟ مالک یا خریدار اولیه واحد آپارتمانی هم قولنامه ای از سازنده خریده و تا کنون هیچ سند تک برگ رسمی صادر نشده. سازنده در قولنامه امضا کرده تعهد داده که در فلان تاریخ سند میده ولی ایشون اونجوری که مشخص هست داره شیطنت میکنه و نمیخواد سند بده ۷ ساله تمامی مالکین این آپارتمان را اذیت کرده. بنده میخوام اظهارنامه ارسال کنم که به عنوان مدرک ازش در دادگاه برای شکایت استفاده کنم، به همین دلیل پرسیدم که اظهارنامه برای کدام طرف باید ارسال کنم؟ ممنون بابت پاسخ.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای هر دو ارسال نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
خطاب به هر دو شخص، اظهارنامه ارسال نمایید.

بهتر است برای هر دو شخص اظهارنامه ارسال نمایید.

بادرود
با ارسال اظهارنامه به هر دو طرف، می‌توانید از حقوق خود دفاع کنید و در صورت نیاز به دادگاه، مستنداتی قوی برای شکایت داشته باشید. همچنین پیشنهاد می‌شود که متن اظهارنامه به‌دقت تنظیم شود تا تمامی نکات ضروری و خواسته‌های شما به وضوح بیان شوند.

سلام بسته به مفاد قرارداد دارد ولی بنظر به طرفیت فروشنده و سازنده هر دو مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط