🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه و شرایط ابطال وکالت کاری بلاعزل مشارکت در ساخت

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۶

سلام، تحت چه شرایطی امکان ابطال وکالت کاری بلاعزل داده شده به سازنده وجود دارد؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان ابطال وکالت نامه بلاعزل وجود نداردمگر با فوت حجر و از بین رفتن مورد وکالت یا انجام دادن مورد توسط شخص موکل از بین میرود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام در شرایط عادی خیر اما با فوت حجر اقاله و.... امکانش وحود دارد

سلام امکان ابطال وکالت رو ندارید ولی در متن وکالت‌نامه‌تون دقت کنید آیا حق ضم وکیل یا نصب امین و ناظر را رو از خودتون سلب کردید یا خیر در حالت اخیر شاید بتوانید از طریق ضم وکیلی که با نظر شما کار می کند عملا دست وکیل کنونی خود را در استفاده از وکالتنامه ببندید به علت استفاده مکرری که از این روش در مورد وکالتنامه های بلاعزل برای کوتاه کردن دست وکیل بلاعزل شده است مکاتباتی نیز بین دفاتر اسناد رسمی و سازمان ثبت وجود دارد

درودبر‌شما
در‌صورت فوت،حجر ،انجام موضوع وکالت و اقاله وکالت منتفی می شود

سلام فوت ،حجر،انجام موضوع و یا در صورتی که هیچ کدام از موارد رخ ندهد از طریق دادگاه ابطال آن باید مطرح گردد

وکالت و شروط آن باید بررسی شود. ولی به طور کلی می توانید با ضم امین یا وکیل اثر اینچنین وکالتنامه هایی را خنثی نمایید.

سلام وکالت بلاغزل قابل ابطال نمی باشد مگر با فوت یا حجر طرفین یا اقاله یا انجام مورد وکالت.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط