🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه و محل اقدام جهت انحصار وراثت متوفی در تصادف

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸

پدرم در شهر دیگری در صحنه تصادف با ماشین خودش به عنوان راننده فوت کرده است. کارهای احصار وراثت و بیمه را کجا باید پیگیری کنم؟ آیا می‌تونم در شهر محل سکونت خودم و پدرم پیگیری کنم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که برای بیمه و تصادف باید از شهر محل تصادف اقدام کنید،لکن برای حصر وراثت آخرین محل اقامت متوفی صالح است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

با سلام
درخصوص انحصار وراثت اخرین اقامت شخص متوفی صالح است و درخصوص تصادف و بیمه محل وقوع حادثه

آخرین محل اقامت متوفی شهر سکونت خودتان است لذا امور تصادف در شهر محل وقوع تصادف و امور ماترک در شهر خودتان انجام خواهد گرفت

با سلام،در مورددانخصار وراثت شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی صالح به رسیدگی است.در مورد بیمه،شهر محل تصادف

سلام وقت بخیر
در مورد گواهی انحصار وراثت در آخرین محل سکونت متوفی می توانید درخواست خود را مطرح نمایید و در خصوص بیمه می توانید در محل تصادف دعوی را مطرح نمایید

سلام در اخرین محل اقامتگاه متوفی

با سلام، دادگاه صالح برای انحصار وراثت دادگاه آخرین محل اقامت شخص متوفی است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط