🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه و مراجع صالح شکایت بر اساس قرارداد فروش

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۳

سلام، دوستان من جنسی رو به شخصی فروختم و باهاشون قراردادی بستم، منتهی به مفاد قرارداد عمل نکردم و من میخوام طبق قرارداد شکایت کنم. میشه راهنمایی کنید دقیقا کجا باید برم و چطور شکایت کنم؟

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و شکایت خود را ثبت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام.
متن قرارداد باید بررسی شود.

با سلام
مفاد قرارداد بایستی بررسی شود

با سلام . توضیحات مختصر است برای پاسخ دقیق باید قرارداد بررسی گردد.

با درود نسخه‌های قرارداد، مکاتبات، فاکتورها و هرگونه شواهد دیگری که نشان‌دهنده عدم اجرای مفاد قرارداد باشد را جمع‌آوری کنید.
وکیل می‌تواند شما را در مراحل قانونی و نحوه تنظیم دادخواست راهنمایی کند.
بسته به نوع قرارداد و مبلغ مورد اختلاف، باید به دادگاه مناسب مراجعه کنید. معمولا برای قراردادهای تجاری و حقوقی، به دادگاه عمومی یا دادگاه تجاری مراجعه می‌شود.
توجه داشته باشید که زمان و مراحل قانونی ممکن است متفاوت باشد، بنابراین مشاوره با وکیل در این زمینه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.بنده در خدمتم

از وکلای بنیاد برای نوشتن دادخواست استفاده نمایید.

با درود
با توجه به توضیح مختصر شما،ابتدا میبایست قرارداد و مفاد آن بررسی و سپس درصورت عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شخص مقابل،اقدام به طرح دادخواست صحیح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط