🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه پرداخت اجرت‌المثل ایام تصرف به وراث قبل از طرح دعوی

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰۸

با عرض سلام و خداقوت، من می‌خواستم اجرت‌المثل ایام تصرف را به یکی از ورثه و بدون شکایت حقوقی ایشان از من با گرفتن یک اقرارنامه از وی در محضر پرداخت نمایم، اما ایشان حاضر به امضای اقرارنامه نشد. اکنون من چگونه باید اجرت‌المثل او را پرداخت کنم تا در دادگاه محکوم نشوم و مجبور به پرداخت نیم‌عشر و هزینه دادرسی نشوم و از نظر حقوقی هم مدرک مستدلی داشته باشم؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،اگر توافق نشدموضوع از طرف ایشان با دادخواست مطالبه وجه و جلب نظر کارشناس صورت میگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام، اگر بر میزان اجرت المثل توافق ندارید، موضوع را با جلب نظر کارشناس دادگستری تامین دلیل نموده،سپس ضمن پرداخت مبلغ تعیین شده، مراتب را با ذکر جزئیات پرداخت در قالب یک اقرارنامه محضری تنظیم کرده ،مستندات پرداخت را نزد خود محفوظ دارید.

ابتدا باید مبلغ اجرت المثل توافق گردد. و پس از آن پرداخت شود. در صورت عدم توافق منتظر دادخواست مطالبه باشید در دادگاه با تعیین کارشناس رقم مشخص میشود شما در آن زمان پرداخت کنید.

سلام حسب اینکه منشا تصرفات شما چیست آیا تصرفات شما مسبوق به اذن بوده آیا به نحو غاصبانه است آیا مسبوق به قرارداد اجاره بوده مقررات قانونی فرق می کند ولی بطور کلی تعیین اجرت المثل یا با توافق است یا از طریق دادگاه و کارشناس بنابراین اگر توافق کتبی ندارید میزان اجرت المثل شما اصلا مشخص نیست تا آنرا بپردازید در صورت حکم دادگاه اگر حکم را اجرا کنید نیم عشر تعلق نمی گیرد اگر منشاء تصرفات شما قانونی نباشد حتی با پرداخت اجرت المثل با اقرارنامه رسمی حق اقامه دعوا برای وارث مذکور به سبب تصرف غیرقانونی باقی است مگر در خصوص آنهم توافقی را به نحو قانونی انجام دهید

با سلام
اظهارنامه ای خطاب به ایشان ارسال و تقاضای اعلام شماره حساب جهت واریز مبلغ مزبور نمایید.

سلام با ارسال اظهارنامه برای ایشان تقاضای صدور شماره حساب نمایید.

با سلام
موضوع را در قالب اظهارنامه به وی اعلام نمایید و از ایشان بخواهید که شماره حسابی جهت واریز معرفی نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط