🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه پرداخت مهریه متوفی از ماترک زوج بر اساس ابلاغ اداره ثبت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰۷

با سلام خدمت شما، این ابلاغیه از اداره ثبت آمده؛ "بسمه تعالی، اخطاریه ماده ۱۰۱ اموال غیرمنقول در رابطه با پرونده اجرایی کلاسه فوق له خانم .... ورثه خانم .... علیه .... برابر صورتجلسه کارشناس رسمی دادگستری سهم‌الارث خانم .... از پلاک ثبتی ۱۱۰۳/۴۰۲۴ بخش ۳ شیراز به میزان ۲/۰۸۱ (دو ممیز هشتاد و یک هزارم)، سهم مشاع از کل ۱۰۰ سهم سهام ششدانگ اعیان به مبلغ
۱/۳۶۴/۳۵۱/۷۳۸ ریال ارزیابی گردیده. در صورت اعتراض ۵ روز مهلت دارید اعلام کنید."
جریان این است که مادر و پدرم فوت کردند، مادربزرگ مادریم مهریه مادرم که ۳۰ هزار تومن سال ۱۳۵۲ بوده رو اجرا گذاشته. حالا این مبلغ ۱۳۶ میلیون سهم مهریه مادرم از خانه پدری هست که به ایشون میرسه یا نه این مبلغ ۱۳۶ میلیون مهریه مادرم باید بین وراث که ۲ پسر و ۲ دختر و یک مادربزرگ هستن تقسیم شود؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مهریه مادر متعلق به تمامی وراث ایشان است، مقدار یک ششم آن برای مادربزرگ است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام
یک ششم از مهریه مادر سهم مادر بزرگ می شود .

با سلام
مهریه مزبور به تمامی وراث مادر به نسبت سهمشان تعلق می گیرد.

سلام از مهریه یک ششم به مادربزرگ و باقی به نسبت دو به یک بین ورثه پسر و دختر ایشان تقسیم می گردد

با سلام
مهریه مذکور به ورثه مادر تعلق میگیرد.

سلام مهریه مادر به تمام وراث مادر می رسد

با سلام بین فرزندان و مادربزرگ تقسیم میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط