🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه پرداخت هزینه پزشکی قانونی بابت معاینات زوجه در فسخ نکاح

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۵

سلام و عرض ادب، خواهان پرونده فسخ نکاح هستم. دادگاه در شهر دوری هست، زوجه به پزشکی قانونی استان معرفی شد. چگونه میشه هزینه پزشکی قانونی رو پرداخت کرد؟ دادگاه اعلام میکنه به من؟ خودم باید پیگیر باشم؟ آیا می‌توانم پول رو واریز کنم به حساب زوجه و رسید واریز رو به دادگاه ارسال کنم که بهانه‌ای نیاره زوجه؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه در پزشک قانونی پرداخت می شود میتوانید با توافق زوجه این مبلغ را با هماهنگی شعبه برای ایشان واریز نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

سلام. بله میتونید بصورت علی الحساب مبلغی بحساب خانم واریز کنید و بعدا کم و زیاد هزینه رو اصلاح کنید.

با سلام
هزینه در محل پزشکی قانونی اخذ می گردد. با توجه به بعد مسافت می توانید به حساب زوجه واریز و ایشان پرداخت نماید.

باسلام
برای واریز وجه باید به شعبه مراجعه یا با اخذ قبض پرداخت اقدام به واریز وجه نمایید.

متقاضی فسخ بایستی هزینه را پرداخت نمایید اژچز طریق ثنا به شما ابلاغ می‌گردد میتوانید با زوجه توافق کنید

سلام، وقت بخیر پرداخت هزینه های پزشکی قانونی در محل پزشکی قانونی صورت می گیرد که میتوانید این هزینه هارا برای خانم واریز تا ایشان پرداخت نماید.

درود، هزینه در پزشکی قانونی پرداخت می‌شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط