🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه پرداخت و محاسبه سود و اقساط اعسار

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۷

سلام به همه، من بار اول اعسار زدم و حکمم اومد ۱.۵ میلیارد پیش، ماهی ۵ تومن که نتونستم پرداخت کنم و حدود ۱۵ قسطم عقب افتاد. در تعدیل قاضی تغییر داد، شد ۸۰۰ پیش ماهی ۱۲ میلیون و محکوم‌له هم تقاضای سود تاخیر اقساط عقب افتاده رو کرده چنتا تا سوال دارم لطفا به تفکیک راهنمایی کنید ممنون میشم:
۱. با توجه به ۱۵ قسط عقب افتاده و اینکه مبلغ این قسط‌های عقب افتاده در حکم قبلی ماهی ۵ تومن بود و حالا در حکم تعدیل شد ماهی ۱۲ تومن من باید یکجا ۱۵ تا قسط ۱۲میلیونی رو بدم یا ۱۵ قسط ۵ میلیونی( یعنی مبلغ حکم جدید شامل اقساط قبلی هم میشه)؟
۲. محکوم‌له تقاضای سود تاخیر اقساط عقب افتاده رو کرده بعد محاسبه سود تاخیر اقساط توسط دادگاه من باید مبلغ این سود رو یک‌جا بدم یا با اقساط بعدی ازم می‌گیرن؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقساط معوقه تجمیع می گردد و چنانچه در رای محکوم به خسارت تاخیر در تادیه نیز حکم شده باشد تا تاریخ پرداخت طبق رای تعدیل جدید خسارت تاخیر نیز محاسبه می گردد و از تاریخ مندرج در رای تعدیل و یا قطعیت تعدیل به اقساط جدید پرداخت می گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

باسلام بر اساس رای تعدیل می بایست پرداخت کنید ماهی ۱۲ م

براساس رای تعدیل می بایست اقساط پرداخت شود.

با سلام
پرداخت طبق تعدیل اقساط بایستی انجام شود

با سلام، وفق رای صادر شده به تعدیل تقسیط عمل خواهد شد و می‌توانید مبالغ معوقه را نیز طی اقساط پرداخت نمائید.

سلام میتوانید طبق تعدیل بایستی اقساط را بپردازید.

سلام طبق رآی تعدیل باید اقساط را بپردازید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط