🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه پیگیری گزارش خلاف واقع پزشک قانونی بابت لجبازی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲

سلام، همسرم دادخواست طلاق به دلیل بیماری صعب‌العلاج داده و دو سال است درگیر پزشکی قانونی هستیم. یک بار همه معاینات انجام شد و به یک پزشک متخصص هم ارجاع داده شدیم اما چون نتیجه پزشکی من خوب بود همسرم ادامه نداد و دادخواست طلاق رد شد. مجدد دادخواست طلاق به دلیل عسروحرج و بیماری دادند که باز دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع داد و پرونده مجدد از سرگیری شد. پزشک پزشکی قانونی در اولین دیدار با بنده بسیار تند برخورد کرد که چرا دفعه قبل ادامه ندادی و من هرچه گفتم دفعه قبل همسرم ادامه نداده قبول نکرد و دوباره به پزشک متخصص ارجاع داد و وقتی نتیجه پزشک را بردم دوباره گفتند که باید همسرت هم برای معاینه حضور داشته باشد و وقتی من گفتم یک بار که این مراحل انجام شده گفت اینقدر انجام می‌دهم تا با گزارشم طلاقت صادر شود. این لجبازی پزشک را به کجا و کدام نهاد باید گزارش دهم؟ متوجه شدم همسرم قبلا چندبار با این پزشک صحبت کرده تا گزارش خلاف واقع دهد و ایشان به شدت دنبال بهانه و بزرگنمایی در پرونده است. خواهش می‌کنم بفرمایید باید چه کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادله ای مبنی بر گزارش خلاف واقع دارید د امکان شکایت وجود داردو

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با درود ، اگر دلایل و مدارک مستند قانونی علیه پزشکی قانونی دارید ، به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید تا اقدامات بعدی صورت گیرد

درود
در صورت داشتن ادله و‌مستندات امکان شکایت است

سلام اگر ادله ای مبنی بر گزارش خلاف واقع وجود داشته باشد امکان شکایت وجود دارد

با درود

اگر شاهدی برای این موضوع دارید

هم می‌توانید به نظام پزشکی شکایت کنید

و هم دادسرا

با سلام
به صرف این اظهارات امکان پیگیری وجود ندارد و بایستی ادله محکمه پسندی در اختیار داشته باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط