🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نحوه یافتن آگهی فوت و انحصار وراثت متوفی فوت شده در خارج

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۸

سلام، اگر فردی پیش از سال ۹۰، در خارج از کشور فوت کرده و همانجا دفن شده باشد و تاریخ دقیق آگهی فوت و انحصار وراثت در روزنامه را ندانیم، چگونه می‌توان آگهی مورد نظر را پیدا کرد؟ آیا در روزنامه‌های کثیرالانتشار چاپ می‌شود یا در روزنامه رسمی؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر جهت انتشار آگهی و استعلام بایستی به همان کشور مراجعه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام،
قوانین مربوط به احوال شخصیه ایرانیان مقیم خارج از کشور،  تابع قانون دولت متبوع یعنی ایران می باشد،
لذا در صورتی که از ورثه یا ذی نفعان متوفی هستید میتوانید با مدارکی که نشان دهنده هویت و ذی نفع بودن شماست به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی(در مورد سوال مطروحه به دلیل اینکه متوفی خارج از کشور اقامت داشته شوراهای حل اختلاف تهران صالح هستند) مراجعه نموده و با ارائه نام و کدملی متوفی از دبیرخانه شورا درخواست استعلام نمائید، در صورتی که گواهی انحصار وراثت قبلا صادر شده باشد می‌توانید با مراجعه به شعبه مربوطه یک نسخه از آن را درخواست نمائید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر بهتر است برای انتشار آگهی در آن کشور، طبق قوانین همان کشور اقدام کنید. یا می‌توانید مجدد درخواست نمایید.

اگر انحصار وراثت را پیدا نمی کنید می تونید تقاضای صدور مجدد بدید

سلام در مورد انتشار در روزنامه کشور محل اقامت متوفی بایذ به قانون همان مملکت رجوع شود.

با سلام
اگر مقصودتان انتشار در روزنامه کشور محل اقامت متوفی می باشد بایستی به قانون همان مملکت رجوع شود.

سلام.
روزنامه رسمی برای آگهی فوت نیست. ممکن است بتوانید در کشور مبدا استعلام بگیرید از طریق مراجع متولی آن کشور. سری به سایت آن کشور بزنید. انحصار ورثه نیز به همین ترتیب است و اگر نشده یا ندارید خودتان در ایران درخواست انحصار بدهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط