🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نصب تابلو بر روی نمای ملک باید با رضایت تمامی مالکین باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵,۶۰۰

با سلام
بنده صاحب یک ملک سه طبقه می باشم. طبقه همکف تجاری می باشد و طبقه اول و دوم به صورت ملک مسکونی می باشد. طبقه همکف به متراژ 120 متر می باشد و ارتفاع طبقه همکف سه متر می باشد. نمای ملک از ارتفاع 2.5 شروع شده است. بنده 26 متر از 120 متر طبقه همکف را به فروش رسانده ام.
سوال اول:
آیا خریدار مغازه حق نصب تابلو بر روی دیوار ملک را دارد؟ اگر این حق را دارد، تا چه ارتفاعی حق نصب تابلو بر روی دیوار را دارد؟
سوال دوم:
آیا خریدار حق این را دارد که نمای بیرونی دیوار مغازه را تغییر دهد؟

در ضمن در زمان فروش این مطلب قید شده است که خریدار هیچ حقی نسبت به مشاعات ملک ندارد و همچنین حق و حقوق ارتفاعی ندارد.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای نصب تابلو باید اجازه مالک وجود داشته باشد البته برای نمای بیرونی می توانند تغییر دهند ولی برای مشاعات باید رضایت مالکان را بگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

برای نصب تابلو باید اجازه مالک وجود داشته باشد

نمای بیرونی مغازه را ممکن است بتوانند تغییر دهند ولی نمیتوانند در قسمت مشاعات ساختمان تغییر ایجاد کنند و یا تابلو نصب کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط