🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نظرکارشناس درباره ترتیب نوشته ها وامضا در تعهدنامه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۷

سلام درجریان طلاق توافقی وکالت ششدانگ خانه مسکونی ازطرف زوج به زوجه داده شده ودرازای آن وکالت طلاق ازاوگرفته شده است ،سپس برگه ای نوشته شدازطرف زوج به این صورت که دربالای برگه تعهدات زوج برای تصفیه حساب بامستاجر وفک رهن بانک نوشته شده وپایین همان مطلب امضای زوج است وسپس بافاصله یک یادوروز بعد پایین همان برگه زوج مطلبی نوشته که زوجه جهیزیه رااستردادکند وهمسر کنارهمان مطلب راامضاکرده است دوبرگه رابه این شکل تنظیم کرده در برگه زیری زوج نوشته که زوجه باید نصف آن منزل رابنام فرزندان کند واین مطلب بالای محل امضای زوج است یعنی وسط تعهدات زوج نوشته شده که همسرش متوجه نشده حالا بعد ازیکسال زوج برای اینکه وجهه قانونی به این برگه بدهد یک امضای خودش راهم پایین برگه اضافه کرده است که بگوید هردوپایین برگه راامضاکرده اند وسپس برگه مربوط به زوجه راازوسایلش برداشته است وحالا فقط همان برگه زیری رابه دادگاه ارائه داده زوجه میگوید که من فقط تعهدات خودم که مربوط به جهیزیه است راامضاکردم که متاسفانه پایین برگه شده است واز کارشناس خواسته تشخیص دهد که امضای آخرزوج درپایین برگه جدید اضافه شده، ودربرگه مربوط به خودش تعهدات مربوط به زوج بالا بوده وسپس امضای زوج سپس مطلب مربوط به زوجه وامضای زوجه کنار همان مطلب است. آیا کارشناس میتواند ادعای زوجه رااثبات کند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه تعهدات زوجین در برگه نوشته شده است لذا به دلیل اینکه این تعهدات به صورت توافقی است لذا ممکن است امضای ایشان در حالت واقعی چند روز بعد بوده باشد ولی حتی در صورت اثبات نیز نتیجه ای نخواهد داشت و باید بررسی شود که تعهدات به چه صورتی است و چه ضمانت اجرایی دارد. یعنی به صورت حضوری. اینگونه بنده نمیتوانم خدمت شما عرض کنم.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط