🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نظریه نهایی پزشکی قانونی برای دو مورد به شرح زیر است. مبلغ دیه براساس نظریه ها چقدر میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۹۴

سلام
مورد اول (خانم):
۱- شکستگس بینی که بدون فساد التیام یافته دارای دیه مقدر است
۲- جراحت دامیه پلک فوقانی چشم چپ که با برجای گذاشتن اثر التیام یافته دارای دیه مقدر است
۳-جراحت متلاحمه در ناحیه میانی پیشانی که با برجا گذاشتن اثر التیام یافته دارای دیه مقدر است
۴- جراحت دامیه در ناحیه میانی پیشانی که با بر جا گذاشتن اثر التیام یافته دارای دیه مقدر است
۵- جراحت حارصه در ناحیه مخاط لب تحتانی دارای دیه مقدر است
۶- شکستگی در بند انتهایی انگشت اول (شست) دست راست به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۷- شکستگی در بند ابتدایی انگشت اول (شست) دست راست به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۸- شکستگی در دنده دوم در ناحیه راست قفسه سینه صدری (غیر محیط بر قلب) به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۹- جراحت حارصه در ناحیه آرنج چپ ، زانوی چپ ، بند میانی انگشت سوم دست چپ (جمعا ۳ ناحیه) که دارای دیه مقدر است
۱۰- کبودی در حال جذب در ناحیه بازوی راست ، خلفی ران چپ ، خلفی پای راست ، و چپ، کتف چپ ، قدامی قفسه صدری و سرین راست (جمعا هفت ناحیه) که دارای دیه مقدر است
۱۱- ارش لقی در دندان های ... (جمعا چهار ناحیه ) جمعا به میزان دو درصد (۲%) دیه کامل
۱۲- ارش ترک خوردگی در دندان قدامی در ناحیه چپ فکک فوقانی۲ به میزان نیم درصد (۰.۵%) دیه کامل
۱۳- ارش شکستگی در استخوان کف پایی سوم و چهارم پای راست (جمعا دو ناحیه) که به نحو مطلوب التیام یافته جمعا به میزان چهار درصد (۴%) دیه کامل

مورد دوم (مرد) :
۱- جراحت دامیه در ناحیه لب تحتانی به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۲- شکستگی در تنه استخوان فک تحتانی به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۳- خرد شدگی در ثلث تحتانی استخوان ران چپ به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۴- شکستگی در ثلث فوقانی استخوان درشت نی ساق پای راست به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۵- شکستگی در ثلث فوقانی استخوان نازک نی ساق پای راست به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۶- شکستگی در ثلث فوقانی استخوان درشت نی ساق پای چپ به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۷- شکستگی در ثلث تحتانی استخوان نازک نی ساق پای چپ به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۸- شکستگی در دنده های ۲و۳و۴و۵و۶ در ناحیه راست قفسه صدری و دنده های ۲و۳ در ناحیه چپ قفسه صدری (جمعا هفت دنده ) (غیر محیط بر قلب ) به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۹- شکستگی در دنده های ۴ و ۵ در ناحیه چپ قفسه صدری (محیط بر قلب ) به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۱۰- جراحت دامیه در ناحیه بازوی چپ به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۱۱- جراحت دامیه در بند ابتدایی انگشت سوم و چهارم دست چپ (جمعا دو ناحیه) به نحو مطلوب التیام یافته دارای دیه مقدر است
۱۲- ارش شکستگی در استخوان کف دست چهارم و پنجم دست چپ که به نحو مطلوب التیام یافته جمعا به میزان چهار درصد (۴%) دیه کامل
۱۳- ارش محدودیت در خم شدن زانوی راست بمیزان سه و سه دهم درصد (۳.۳%) دیه کامل

ممنون بابت وقتی که میگذارید

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید از قسمت محاسبات حقوقی سایت استفاده نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
مبلغ دیه قابل محاسبه میباشد

میزان دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

با سلام‌
یا از نرم افزارهای مربوطه استفاده کنید و یا در مرحله اجرا توسط دادورز محاسبه خواهد شد.

با احترام از قسمت محاسبات حقوقی سایت استفاده نمایید

باسلام
مرجع تعیین نوع و درصد جراحات پزشکی قانونیست .

بله می شود محاسبه کرد اما توقع ندارید که بنده یا همکاران بنده به این صورت برای شما محاسبه کنند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط