🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نفقه پسر ۶ ساله رو چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۱۷

طلاق گرفتم .وپسرم باخودمه .وبرای گرفتن نفقه بچه م‌باید هرماه برم همون دادگاه طلاق ونفقه را که شوهر سابقم به دادگاه میده ومن باید برم از دادگاه بگیرم .منم مادرم مشکل تنفسی داره وبچه م نیز مریض حاله واز نظر روده مشکل داره .واقعا شرایط سختی دارم تا بخوام برم پول واز دادگاه بگیرم وبرگردم ی روز کامل الافم .وخطر داره رهاکردن بچه ومادرم .را .حالا میشه با دادگاه وقاضی صحبت کنیم که نفقه بچه مو به کارت خودم واریز کنه که نخوام برم من دادگاه وبیام برای گرفتن پول .یعنی ماهی ی بار باید این مسیرومن طی کنم که واقعا برایم سختهد.چون تو روستا زندگی میکنم ومحل خودمون دادگاه نداره .باید برمتو ی شهردیگه .حداقل ی ساعت باماشین برم ی ساعت بیام کاردادگاه ۲تمومه .من سختمه بخوام برم وبیام .راهی داره من این مسیر ودیگه نخوام طی کنم .نفقه راهم الان ی ساله شوهرم سروقت پرداخت میکنه ومشکلی تا‌الان نبوده .ممنون .

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از قاضی اجرای احکام شعبه مورد نظر اجرا کننده حکم خود طی لایحه کتبی درخواست نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

سلام طی یک لایحه یا به صورت حصوری شماره کارت را اعلام کنید که مبلغ مستقیما توسط همسرتان یا از طریق امور مالی به حساب شما واریز گردد

با سلام میتوانید با پدر فرزندتان هماهنگ کنید تا به کارت خودتان واریز نماید و یا با قاضی اجرای احکام صحبت کنید و مشکلتان را بیان کنید تا ایشان با پدر بچه صحبت کند والا گرفتن نفقه از طریق دادگاه فقط به این صورت است که باید به حساب دادگستری واریز شود و شما از آن حساب با نامه دریافت نمایید

با سلام ،شما می توانید از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید در صورت پذیرش آن ،اقدام خواهد شد.

سلام وقت بخیر با توجه به مشکلات باید با قاضی اجرای احکام صحبت کنید ،امکان پذیرش تغییر حساب وجود دارد .

میتوانید درخواست خود را به قاضی ارائه نمائید پذیرش یا رد موضوع بستگی به تشخیص قاضی دارد .

با سلام شما ادله خود را همراه با یک لایحه به نظر قاضی محترم اجرای احکام برسانید و درخواست کنید که طریق دیگری را برای دریافت شما در نظر بگیرند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط